Δήμος Ηλιούπολης: Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας.

 


Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει και σας προσκαλεί στο 1ο Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στις 17:30 μ.μ. και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στις 12:00 μ.μ., με τη συμμετοχή εννέα Πολιτιστικών Συλλόγων της Ηλιούπολης, που αντιπροσωπεύουν διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Πλατεία Φλέμινγκ).
Στόχος να προβληθούν και να γίνουν ιδιαίτερα γνωστά τα προϊόντα της κάθε περιοχής.
Παράλληλα θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του κάθε Συλλόγου, υπό τους ήχους της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.
Οι Σύλλογοι που συμμετέχουν:
Αρκάδων, Αρμεναίων Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, Aιτωλοακαρνάνων «Αγία Ελεούσα», Ελευθεριανιτών Ναυπακτίας «Αγία Παρασκευή», Ηπειρωτών, Θεσσαλών «Ν. Πλαστήρας», Κερκυραίων «οι Φαίακες», Κρητών και Λευκαδίων «η Φανερωμένη».
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης τονίζει: «Το Φεστιβάλ είναι μία μεγάλη γιορτή για την πόλη μας και πρέπει να το αγκαλιάσει ο κόσμος και να έρθουν όλοι! Στόχος μας να γίνει θεσμός. Σας περιμένουμε!»ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023
Ώρα 17:30 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης
Συμμετέχουν με τα χορευτικά τους οι Σύλλογοι Κρητών, Λευκαδίων «η Φανερωμένη», Αρκάδων και Κερκυραίων «οι Φαίακες».

Κυριακή 7 Μαΐου 2023
Ώρα 12:00 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης
Συμμετέχουν με τα χορευτικά τους οι Σύλλογοι Αρμεναίων Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, Ηπειρωτών, Αιτωλοακαρνάνων «Αγία Ελεούσα», Ελευθεριανιτών Ναυπακτίας «Αγία Παρασκευή» και Θεσσαλών «Ν. Πλαστήρας».