Ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης "Ηλιούπολη φωτεινή πόλη" - Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου.

 


📌
Ερωτηματικά προκαλεί η σημερινή ανακοίνωση του Δημάρχου πως στο ψηφοδέλτιό του θα συμπεριληφθεί ο δημοφιλής και πολύ συμπαθής ράπερ Bo.
Τα ερωτηματικά γεννήθηκαν από την παρουσία του Bo στην αποκριάτικη συναυλία που διοργανώθηκε από τον Δήμο Ηλιούπολης τον περασμένο Φεβρουάριο.
Για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις ο Δήμος φαίνεται από τη Διαύγεια πως έκανε απευθείας ανάθεση ύψους 19.654€.


Μετά από μόλις λίγες εβδομάδες ο Δήμαρχος ανακοινώνει την προσχώρηση ενός εκ των δυο τραγουδιστών των εκδηλώσεων στην παράταξή του.
🟠
Επειδή η διαφάνεια είναι προαπαιτούμενο για να μην υπάρχουν σκιές γύρω από το πώς διατίθενται τα χρήματα των δημοτών και το εάν αυτά χρησιμοποιούνται για προεκλογικές σκοπιμότητες, ζητάμε να ενημερωθούμε:

➖
αν η ανάθεση 19.654€ για «Διοργάνωση Αποκριάτικων Εκδηλώσεων στην Πόλη» περιλαμβάνει και τη συναυλία με τη συμμετοχή του Μπο και της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

➖
αν υπήρξε αμοιβή για τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία και αν αυτή περιλαμβάνεται στην ανάθεση ή πληρώθηκαν από τους χορηγούς των εκδηλώσεων και με ποιο τρόπο.
🟠
Θεωρούμε πως ο Δήμαρχος δε θα οχυρωθεί πίσω από… «προσωπικά δεδομένα» όσον αφορά την αμοιβή του υποψηφίου δημοτικού του συμβούλου και θα μας λύσει όλες τις απορίες.

Άλλωστε μόλις πρόσφατα μας ενημέρωσε ότι «δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την διαφάνεια και την χρηστή διοίκηση».