Ηλιούπολη: Αιχμηρή Ανάρτηση Από Τον παπα Σεραφείμ - Ουρανοξύστες σε Τάφους και Χωνευτήρι, Πανό Για Καλά Χριστούγεννα Από το Δήμο.

 Εμπρός στον Γολγοθά με πόθο την Ανάσταση.

Του Λαζάρου σήμερα και με τον ανοιχτό τάφο Του, ας μιλήσουμε επίκαιρα. Άλλος έχει το όνομα άλλος έχει τη χάρη.



Θα ζηλεύει ο δήμος Αργυρουπόλεως - Ελληνικού που έχει την επένδυση και θέλει ουρανοξύστες, τον Δήμο Ηλιουπόλεως που στο κοιμητήριο της πόλης είναι έτοιμοι οι ουρανοξύστες σε τάφους και χωνευτήρι. Τώρα αν κάποιος προσφύγει, όπως ο δήμος Αλίμου κατά της επένδυσης για να μην του κρύβουν τον ήλιο από το λόφο Πανί, και σε εμάς γιατί του έκρυψαν δεξιά και αριστερά την θέα με τσιμέντο δεν ξέρω.
Τελικά κάθε Δήμαρχος αφήνει στο κοιμητήριο και ένα άστοχο και άσκοπο έργο, χωρίς να λύνεται το πρόβλημα με τους δύο τάφους που γίναν τέσσερεις, προσβάλλοντας και την λογική και την αισθητική μας.


Τώρα κάποιος που αρέσκεστε στην χρήση της ελληνικής γλώσσης κατά την προβολή, καυχάται ενόψη των αυριανών Βαΐων. Έμεις βέβαια έπρεπε να μαζέψουμε τα βρώμικα και άρρωστα κλαριά που ξεφόρτωσαν έξω από τον ναό, γιατί δεν ήταν χρήσιμα προς διανομή στην Εκκλησία. Ήταν και μια φωλιά σε ένα από αυτά, φτιαγμένη με πολύ μεράκι, κρίμα τα πτηνά.



Περιμένουμε την εορτή του Αγίου Γεωργίου για να δούμε μετά τις συνεννοήσεις που γίνονται με την αρχαιολογική υπηρεσία, εάν στις ημέρες μας θα εορτάσει πότε το μεταβυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου στην πόλη μας.


Με αυτά και με άλλα ευχόμαστε καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλό Πάσχα και ευχαριστούμε τον Δήμο Ηλιουπόλεως που απέναντι από την είσοδο του ναού μας, μας πληροφορεί για τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη με τον ανάλογο διάκοσμο για Καλά Χριστούγεννα.

Προμηθευτείτε το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας στο ναό.