Ηλιούπολη: Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίου Βλάχου Στον Βρεφονηπιακό Σταθμό "Αγία Μαρίνα".

Σήμερα είχα την τιμή να συνοδεύσω ένα καλό φίλο, τον σεμνό και δραστήριο Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών κο Γεώργιο Βλάχο στον Βρεφονηπιακό Σταθμό "Αγία Μαρίνα", του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Ο κος Βλάχος ενημερώθηκε από κοντά για την λειτουργία του σταθμού από τους αρμοδίους και ευχήθηκε Καλό Πάσχα στους εργαζόμενους, στα παιδιά και στις οικογένειές τους με συμβολικά δώρα.


Για τον  Βρεφονηπιακό Σταθμό "Αγία Μαρίνα" διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

http://agmarina.gr/%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CF%8C%CF%82

Βρεφονηπιακός Σταθμός

Από το 2000 λειτουργεί ενοριακός βρεφονηπιακός σταθμός «Αγία Μαρίνα», με πρόγραμμα βασισμένο στις αρχές της πίστης και του έθνους μας για βρέφη και παιδιά.

Διεύθυνση: Σαρωνικού 12 και Σολωμού

Τηλέφωνο: +30 210 9757403 

Παιδαγωγικό Πρόγραμμα

Ο σταθμός λειτουργεί σε πενθήμερη βάση από τις 06:30 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. τηρεί τις επίσημες αργίες του κράτους και διακόπτει τον μήνα Αύγουστο.

Οι δραστηριότητες και οι διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται έχουν σκοπό να επικοινωνήσουν τα νήπια μεταξύ τους, να προάγουν την τάση τους για συνεργασία, να αναπτύξουν το θρησκευτικό συναίσθημα και το εθνικό φρόνημα. Για το ημερήσιο παιδαγωγικό πρόγραμμα λαμβάνουν γνώση οι γονείς από το σχετικό αναρτημένο φύλλο της παιδαγωγού κάθε τμήματος, όσο δε για τις εκδηλώσεις σε αυτές συμμετέχουν με ενθουσιασμό γονείς και νήπια.

Προσωπικό

Αποτελείται από τέσσερα άτομα:

  • Νηπιαγωγό Α.Ε.Ι. (μερική απασχόληση)
  • Βρεφοκόμο διετούς φοιτήσεως Ιδιωτικής Σχολής.
  • Διοικητική Α.Ε.Ι. (γραμματεία - λογιστικά - γενικών καθηκόντων).
  • Καθαρίστρια (τρίωρη απασχόληση).

Το προσωπικό μισθοδοτείται με βάση την Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύεται κάθε έτος στο Φ.Ε.Κ. και διέπει τα πάσης φύσεως νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Το προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο, διακρίνεται για την σωστή του παιδαγωγική γνώση, επαγρυπνεί για συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση, αγαπά και φροντίζει το παιδί και επιδιώκει την καλή και αποτελεσματική σχέση τόσο με τους γονείς όσο και με την Διοίκηση του σταθμού. Στόχος καθημερινώς είναι να τιμούμε τον χώρο εργασίας μας με ανάλογες συμπεριφορές.



ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Ο Γιώργος Βλάχος είναι Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης.

Διετέλεσε Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου την διετία 2017-2019.

Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός με μεταπτυχιακή ειδίκευση MSc in I.C.T.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά 20 και 16 ετών.

email : georgios.vlachos@patt.gov.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2132065550


το ξεχωριστό δώρο που έλαβε ο κος Βλάχος από τους υπευθύνους του βρεφονηπιακού σταθμού