Ηλιούπολη - Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου: Η αλαζονεία είναι ο σίγουρος δρόμος για την ήττα, Δήμαρχε.

 Η αλαζονεία είναι ο σίγουρος δρόμος για την ήττα, Δήμαρχε.

Το σχόλιο του προϊσταμένου του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως πανοσιολογιώτατου αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

"Παρακαλώ πολύ πείτε στους συνεργάτες Σας, που από το πρωί, ενώ εξομολογώ, συνέχεια τηλεφωνούν, ότι η επόμενη φορά που θα με βρείτε στο τηλέφωνο ή δια ζώσης, θα είναι η στιγμή την οποία θα έχει εξαφανιστεί ο "κάδος" από το σημείο που τον βάλατε "με τσαμπουκά" και ότι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό.

Επιλέξατε τη Μεγάλη Εβδομάδα για να μας πιάσετε απασχολημένους και να επιβάλλεται το θέλω Σας. Όμως ήταν η χειρότερη περίοδος εναντίον Σας, γιατί κάθε μέρα θα έχω μπροστά μου από 500 άτομα και πάνω να ενημερώνονται για το νέο Σας κατόρθωμα.

Σίγουρα έχετε μελετήσει τη νομιμότητα της τοποθέτησης του στο σημείο εκείνο, σε σχέση με την παιδική χαρά και τις λοιπές χρήσεις της πλατείας και δεν υπάρχει κάτι νομικά να το εμποδίζει.


Και εφόσον ισχύει η δήλωση από την πόρτα του γραφείου του ναού, ενώ ενεργούσα διοικητική πράξη, του αντιδημάρχου Σταύρου Γιωργάκη ότι θα μετακινηθεί άμεσα, γιατί αλλά συζητούσαμε έως χθες και άλλα είδαμε, παρακαλούμε να καταδειχθεί δημόσια με ποιού δαπάνη έγινε η μεταφορά ώστε να μη χρεωθεί ο δήμος άσκοπα, το καπρίτσιο κάποιου.

Όταν ενεργείτε χωρίς την λογική και αγνοείτε τους πολίτες στις αποφάσεις για την πόλη, τότε θα τους βρείτε απέναντί Σας με επικεφαλή τους τον παπά τους.

Κάθε μέρα έως το Πάσχα και όσο θελήσετε, θα είσαστε η επωδός μου, σε κάθε μου ενημέρωση προς ενορίτες.

Δεν έχω χρόνο για άλλα λόγια, έμαθα να κάνω έργα και περιμένω να τα δω τα δικά Σας".