Β' Γήπεδο Ηλιούπολης - Κάποιοι "Σωτήρες" Ανακαλύπτουν Όψιμα Την Ηλιούπολη.

 


Τον φίλο τον Γιάννη τον Παπαϊωάννου τον συναντώ συχνά πυκνά στους δρόμους της πόλης μας. Πολλές φορές αλλάζουμε βάρδια και στο Β' Γήπεδο Ηλιούπολης. Αυτός φεύγει εγώ πηγαίνω. 

Εύστοχη και η χθεσινή του παρέμβαση για το καπάκι που καλύπτει έξοδο του υπογείου τούνελ στον χώρο στάθμευσης του Β΄ Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Θετικό βεβαίως ότι κάποιοι, με αφορμή την ανάρτηση του Γιάννη, ανακαλύπτουν όψιμα και την Ηλιούπολη αφού αναρωτιούνται σε τι εξυπηρετεί το καπάκι. Φαίνεται ότι τον χώρο τον ανακάλυψαν εσχάτως που πήγαν σε εκδήλωση...

4 χρόνια φίλε Γιάννη πλήρους απαξίωσης και αδιαφορίας της σημερινής Διοίκησης για τον χώρο.

Κίνδυνος Θάνατος για τα αυτοκίνητα η είσοδος του χώρου στάθμευσης.

Κίνδυνος Θάνατος για τα αυτοκίνητα οι "κοτρώνες" που διακοσμούν το καπάκι του τούνελ.

Αδιαφορία για την καθίζηση του εδάφους μετά και την μείωση του πρασίνου στην περιοχή λόγω και των καιρικών συνθηκών των τελευταίων ετών.

Στα χαρτιά και οι εύστοχες εξαγγελίες του πρώην Δημάρχου Ηλιούπολης κου Βασίλη Βαλασόπουλου για αντικατάσταση του σιδερένιου σκεπάστρου της εξέδρας.


Δεν βάφονται πλέον ούτε τα τέρματα του γηπέδου φίλε Γιάννη.


Η χθεσινή ανάρτηση του συμπολίτη μας κου Ιωάννη Παπαϊώάννου


ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Στη πίσω έξοδο του γηπέδου της ΔΙΑΝΑ, στο χώρο που χρησιμεύει και ως parking και που από εκεί διέρχονται πολλοί καθημερινά, εκτός των παιδιών και των συνοδών τους, για τη βόλτα τους, υπάρχει το συγκεκριμένο πηγάδι -φρεατιο με μεγάλο βάθος..

Επί της ουσίας ουδεμία προφύλαξη υπάρχει..


Ο κίνδυνος για σοβαρότατο ατύχημα είναι μεγάλος..

Οι περισσότεροι εκ των απασχολουμένων με τα κοινά ενημερώθηκαν πρόσφατα και ιδίοις όμμασι..

Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα..


Νεαρούλη για σένα που θεωρείς την Ηλιούπολη τέταρτη πατρίδα σου και αναρωτιέσαι για το καπάκι αφιερωμένες οι επόμενες 5 φωτογραφίες ακτίνας 200 μέτρων από το καπάκι...

Και που είσαι νεαρούλη, ρώτα να μάθεις με την ευκαιρία και τα όρια Δήμου Ηλιούπολης και Δήμου Βύρωνα...