Ηλιούπολη: Συζήτηση για τη Δημόσια Περιουσία σήμερα - Ξεκινήστε με το Μπέλες κ. Δήμαρχε.

 

Στα τελειώματα της θητείας της η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης είπε να φέρει για δεύτερη φορά αν θυμόμαστε καλά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας.

Όχι, όχι δεν θα αποτελέσει το μοναδικό θέμα μιας συνεδρίασης όπως θα άρμοζε στη σοβαρότητα του ζητήματος αλλά το 1ο από τα 26 συνολικά θέματα που έχει η ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης.

Δεν γνωρίζουμε κ. Δήμαρχε αν βρήκατε πλέον το σύνολο των ακινήτων και οικοπέδων της Δημόσιας Περιουσίας στην Ηλιούπολη, την προηγούμενη φορά η λίστα σας σε σχέση με την λίστα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης ήταν ελλιπής.

Δεν γνωρίζουμε κ. Δήμαρχε αν εκτός από την συνάντηση με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της αρμόδιας για την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας Υπηρεσία της Κεντρικής Διοίκησης υπήρξε και συνάντηση με την Διοίκηση αυτής.

Θα περιμένουμε με αγωνία την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να λύσουμε τις απορίες μας.

Θα προτείναμε πάντως κ. Δήμαρχε. Στην σημερινή συζήτηση για τη Δημόσια Περιουσία να ξεκινούσατε με Μπέλες... Πότε είπε ο κ. αντιδήμαρχος θα αρχίσει η δενδροφύτευση;;;