Στάθης Ψυρρόπουλος: Καθαρός Ουρανός Αστραπές Δεν Φοβάται!


ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ !

Βλέπουμε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ανυπόγραφα δημοσιεύματα για Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης που εμπλέκεται σύμφωνα με αυτά και με όσα άλλα site το αναπαραγάγουν και το διαφημίζουν σε διαπιστωμένη ρευματοκλοπή.
Tα εν λόγω δημοσιεύματα δεν αναφέρουν κανένα δημόσιο έγγραφο, δε φέρουν καμία υπογραφή, καμία απόδειξη, αλλά εξαπολύουν λάσπη που καλύπτει όλους όσοι φέρουν την ιδιότητα του Υποψηφίου Δημάρχου.
Επειδή ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ και επειδή φέρω κι εγώ την ιδιότητα του Υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης στις επερχόμενες εκλογές, με θίγουν ανεπανόρθωτα τα εν λόγω δημοσιεύματα που έχουν γίνει κατ’ επανάληψη, είναι συκοφαντικά, αποτελούν ψευδείς ισχυρισμούς που έχουν γνωστοποιηθεί σε τρίτους και προτίθεμαι να κάνω μήνυση και αγωγή.
Δεν μπορούν γύρω από όσους φέρουν την ιδιότητα του Υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης να υπάρχουν συκοφαντίες και να θίγεται η τιμή και η υπόληψή τους.
Η λάσπη σε εμένα προσωπικά και σε όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους που μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχουν και επιχειρήσεις στην πόλη, πρέπει να σταματήσει και να απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη και στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Από την πρώτη στιγμή προσωπικά έχω ασκήσει τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα ενώπιον των Αρμοδίων Αρχών.
Προσωπικά δεν έχω λάβει ποτέ μέχρι σήμερα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ και ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ, όπως συκοφαντικά αναπαράγεται.
Δεν θα επιτρέψω ποτέ, μα ποτέ να με συκοφαντούν, όπως και τους άλλους συνυποψηφίους μου.
Όλως ενημερωτικά, αν υπήρχε περίπτωση διαπιστωμένης ρευματοκλοπής θα έπρεπε σύμφωνα με τον Κώδικα Διαχείρισης Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (άρθρο 95) να διακοπεί οριστικά η παροχή ρεύματος εκεί που υπάρχει διαπιστωμένη ρευματοκλοπή
Και τέλος αναρωτιέμαι δικαίως και ευλόγως:
Υπάρχει υποψήφιος Δήμαρχος που του έχει επιβληθεί πρόστιμο και μήνυση για ρευματοκλοπή;
Πώς είναι δυνατόν να έχουν αποκτηθεί αυτές οι πληροφορίες και από ποιους;
Άραγε ποιος ακολουθεί παράνομες διαδικασίες για την απόκτηση ή κατασκευή πληροφοριών;
Όταν πρωτοαποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική πολλοί άνθρωποι μου είπαν ότι είναι βρώμικη και ότι όταν τα βάλεις με τα μεγάλα συμφέροντα θα δεχθείς πόλεμο.
Εμείς ως παράταξη, κι εγώ προσωπικά, ήρθαμε να καθαρίσουμε αυτό το συστημικό
τοπίο και να ασκήσουμε όλα αυτά τα χρόνια την αντιπολίτευση που αξίζει σε ΚΑΘΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗ αποκαλύπτοντας ΣΚΑΝΔΑΛΑ που εάν δεν τα εμποδίζαμε ή εάν τα αποκρύπταμε θα στοίχιζαν μετά βεβαιότητας στις επόμενες γενιές!
Ό,τι και να κάνουν κάποιοι, ακόμη και εμμονικά κινούμενοι, δεν μπορούν να σταματήσουν το ρεύμα της καθαρότητας και της αλλαγής!

Στάθης Ψυρρόπουλος - Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ''Πρώτα η Ηλιούπολη''