Το 206 και ο ΤΟΤΟΣ.

 


Όλοι εμείς που κατοικούμε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και χρησιμοποιούμε δεκαετίες τώρα την συγκοινωνιακή γραμμή του ΟΑΣΑ το 206 είμαστε ικανοποιημένοι  επειδή συνδέεται με το σταθμό του ΜΕΤΡΟ Δάφνη. 

Ξεχασμένη όμως η Αγία Μαρίνα και από την εκάστοτε Κεντρική Διοίκηση της Πολιτείας και από τη Διοικήσεις του Δήμου για δεκαετίες, της φόρτωσαν και τα δίπορτα λεωφορεία, στου κασίδη το κεφάλι βλέπετε.

Και όσες φορές παρατηρούμε καθυστερήσεις στα δρομολόγια του 206, περισσότερες είναι η αλήθεια από τις άλλες γραμμές, το αναφέρουμε άλλος στον Γαβριήλ, άλλος στον Τάσο και άλλος στον Στάθη και θεσμικά μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου που θέτουν το πρόβλημα δίνεται λύση.

Και για την κοροϊδία της σημερινής Διοίκησης με την ανύπαρκτη Δημοτική Συγκοινωνία που θα μπορούσε με μικρά ευέλικτα λεωφορεία να ενώσει όλα τα σημεία της Ηλιούπολης χωρίς να επιδεινώσει το ήδη βεβαρημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης θεσμικά, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αναφέρθηκε ο Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω", πολλές φορές έχουν θέσει το θέμα στο ανώτατο συλλογικό όργανο του Δήμου.

Ύστερα ήρθε ο ΤΟΤΟΣ, ο ατσαλάκωτος.

Για την ιστορία με τον ΤΟΤΟ θα σας μιλήσουμε σε άλλη ανάρτηση.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο λαός μας λέει. Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις;