Εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας προς τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο αλλά και την οικογένειά του για την επίθεση που δέχτηκαν.


Εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας προς τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο αλλά και την οικογένειά του για την επίθεση που δέχτηκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους με αυγά. 

Τέτοιου είδους μορφές βίας είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες, κανένας δεν πρέπει να υποστεί επίθεση λόγω των δράσεων που αναλαμβάνει για την τοπική κοινωνία. 

Επίσης, είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι έχουν την ελευθερία να εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς φόβο και αναστάτωση. 

Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι εκλογές διεξάγονται σε μια ατμόσφαιρα αμοιβαίου σεβασμού και δημοκρατικού πνεύματος. 

Εν ολίγοις, πρέπει όλοι να στηρίξουμε το δικαίωμα του υποψηφίου να διεκδικεί τις θέσεις του και το δικαίωμα του κάθε πολίτη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, χωρίς να φοβάται για την ασφάλειά του. 


Κωνσταντίνος Μπώκος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Γαβριήλ Αραμπατζής, υποψήφιος Δήμαρχος "Η Πόλη που θέλω"

Στο μήνυμά του, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης μας αναφέρεται σε ένα σημαντικό θέμα: την εκπαίδευση των παιδιών και την ευθύνη της κοινωνίας στη διατήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. 

Η επιθετικότητα και η βία δεν είναι αποδεκτές, και πρέπει να υπάρχει σεβασμός για την ιδιοκτησία και την ασφάλεια του άλλου. 

Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μια δίκαιη και ισότιμη κοινωνία για όλους και δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για μια καλύτερη Ηλιούπολη.