Τρίτο Τροχαίο Ατύχημα Εντός Της Εβδομάδας Σε Διασταύρωση Καρμανιόλα Στην Ηλιούπολη.


Άλλο ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη συμβολή των οδών Παύλου Πεντάρη και Ηρώων Πολυτεχνείου, με έναν οδηγό μηχανής να καταλήγει στο νοσοκομείο. 

Το συγκεκριμένο σημείο έχει αποδειχθεί άκρως επικίνδυνο για τους οδηγούς και ειδικά για τους μοτοσυκλετιστές, καθώς τα τροχαία ατυχήματα είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.




Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γαβριήλ Αραμπατζής επισκέφθηκε το σημείο, συνομίλησε με τους κατοίκους και ανέφερε στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

"Εκφράζω τη βαθιά μου ανησυχία και απογοήτευση για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή δεν έχει λάβει καμία συγκεκριμένη δράση αναφορικά με τη διασταύρωση-καρμανιόλα και την αυξημένη επικινδυνότητα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και ιδιαίτερα οι μοτοσικλετιστές.

Αυτό το συγκεκριμένο σημείο έχει επανειλημμένα γίνει αντικείμενο προβληματισμού για τη λήψη αποτελεσματικών μέτρων ασφαλείας.

Παρά την ύπαρξη φωτεινών σηματοδοτών, ο κίνδυνος ατυχημάτων συνεχίζει να υπάρχει λόγω της έλλειψης επαρκούς σήμανσης και προειδοποίησης".