Ωραίος ο Νέος.

 


Τον νεαρό Θοδωρή Παπαδάτο, τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης με την Δημοτική Κίνηση "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" τον γνωρίσαμε σχετικά προσφάτως, την ημέρα που ανέβηκε στο βήμα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως υποψήφιος για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης.

Μας έκανε εντύπωση τότε η εισήγησή του καθώς αναφέρθηκε στον ιδανικό Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, στον θεσμό.

Αναμενόμενο για εμάς ότι παρά τα παχιά και κολακευτικά σχόλια κάποιων συστημικών δημοτικών συμβούλων η υποψηφιότητα Παπαδάτου για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης έλαβε μηδέν (0) ψήφους. Ήταν η μέρα που σκεφτήκαμε ότι τούτος ο νέος στο μέλλον θα μπορούσε να γίνει και ιδανικός Δήμαρχος.

Από τότε πέρασε καιρός και παρακολουθώντας την πορεία του νεαρού Παπαδάτου μεταξύ άλλων μας αρέσει και τούτο.

Προσέρχεται σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη μας, χάνεται μέσα στο πλήθος συνομιλώντας με τους συμπολίτες και αδιαφορεί τόσο για την θέση που θα καθίσει  όσο και αν θα του δώσουν μικρόφωνο για να μιλήσει. 

Ωραίος ο Νέος.

ΥΓ: Στην φωτογραφία εξωφύλλου ο κος Παπαδάτος με τους εκλεκτούς συμπολίτες μας κ.κ. Χρήστο Κοκοτίνη και Αχιλλέα Αδαμαντιάδη, στην πρόσφατη εκδήλωση της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης "Το εργαστήρι".