Εκδήλωση στην Ηλιούπολη (Πλ. Ανεξαρτησίας) - Με αισιοδοξία για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.


Την Κυριακή 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – γλέντι στο εκλογικό περίπτερο του Κ.Κ.Ε. στην πλατεία Ανεξαρτησίας, στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης.

«Μέσα στις πιο αισιόδοξες συνθήκες, συναντιόμαστε απόψε εδώ στην Ηλιούπολη.

Ο απόηχος της μεγαλειώδους νίκης της Πανσπουδαστικής και της ΚΝΕ, η πρωτιά που τους πόνεσε πολύ, τους έστειλε ταυτόχρονα και το ξεκάθαρο μήνυμα. Το μήνυμα ότι το βήμα έγινε, και την άλλη Κυριακή θα γίνει το άλμα, με ένα ισχυρό ΚΚΕ!» σημείωσε στην ομιλία της η Σεμίνα Διγενή υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο Νότιου Τομέα. 


Τόνισε ότι
 «Κρίνονται πολλά σε αυτές τις εκλογές.

Δεν υπάρχει πια άλλος χρόνος για χάσιμο. Τα δοκιμάσαμε όλα, αλλά κάθε κυβέρνηση που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη, γιατί μόνο χειρότερο γίνεται το σύστημα της εκμετάλλευσης.»

Τέλος κάλεσε σε ενίσχυση του Κ.Κ.Ε. «Λίγες μέρες έμειναν. Είναι κρίσιμο να ακουστεί παντού, απ’ όλους μας πως το KKE είναι ένα «πεντακάθαρο» κόμμα, κανείς δεν έχει να του προσάψει τίποτα από εκείνα που κατά καιρούς βαραίνουν άλλα κόμματα.»

Ακολούθησε γλέντι με τους καλλιτέχνες της Ηλιούπολης: Ιωάννα Σαμπαϊντά, Νίκο Βλάχο και Στέφανο Μπακλαβά.

Πηγή:

https://lsilioupolis.wordpress.com/2023/05/15/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%cf%80%ce%bb-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%83/#more-13915