Ηλιούπολη - πάρκο Μπέλες: Δενδροφύτευση - "ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα" κε αντιδήμαρχε.

Και επειδή βαριόμαστε να καθόμαστε να ξαναγράφουμε τα ίδια και τα ίδια, έχουμε να πάμε Ι.Ν. Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας - ομιλία Νίκου Δένδια,  αντιγράφουμε το κείμενο του Νικόλα του Καραβαγγέλη που έγραψε σε σημερινή του ανάρτηση.

Οι φωτογραφίες χθεσινές...



Πάρκο Μπέλες: «Ηγγικεν η ώρα» της αποκατάστασης κε Αντιδήμαρχε!
«Για το πάρκο Μπέλες, να πω ότι το deadline που έχουμε……. περιμένουμε την εργολαβία το αμέσως επόμενο διάστημα,………. να εγκατασταθεί η εργολαβία μίας μικρής παρέμβασης κι όταν τελειώσει και αυτή η εργολαβία και απομακρυνθούν τα πάντα από εκεί , έχουμε υποσχεθεί ότι θα καθαριστεί το κομμάτι εκεί πέρα όπου έχουν μπει τα υλικά από τις προηγούμενες εργολαβίες, θα αποκατασταθεί και θα πάμε, βεβαίως είναι μία πολύ καλή πρόταση και το θέλουμε και εμείς, να πάμε να φυτέψουμε και να κάνουμε κανονικά αυτά που πρέπει να κάνουμε και με τις Υπηρεσίες του Δήμου, που πάντα δίνουν το παρόν σε αυτές τις δράσεις, αλλά και εμείς σαν πολίτες να πάμε να κάνουμε τις παρεμβάσεις αυτές, οι οποίες προβλέπονται.» (Πρακτικα 2ης συνεδριασης στις 31/1/2023 ,σελ.81) https://ilioupoli.gr/.../praktika-dimotikou-symvouliou-2023/
Αυτά ήταν κάποια από αυτά που ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ρωτήθηκε για το τμήμα του Πάρκου Μπέλες που τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιείται ενίοτε ως εργοτάξιο και άλλοτε ως χώρος στάθμευσης οχημάτων και εναπόθεσης υλικών εργολάβων.
Το ……deadline που είχε τεθεί έφτασε και ο χώρος, δηλαδή το συγκεκριμένο κομμάτι του πάρκου καθαρίστηκε. Παρατίθενται και σχετικές φωτογραφίες για να μην ξεχνιόμαστε πως ήταν ο χώρος πριν τις κακοκαιρίες «ΜΗΔΕΙΑ» και «ΕΛΠΙΔΑ», προκειμένου να υπάρξουν οι ανάλογες δεντροφυτεύεις και παρεμβάσεις αποκατάστασης.
Οι κάτοικοι και δημότες περιμένουν την υλοποίηση των υποσχέσεων κε Αντιδήμαρχε.

Νικόλαος Καραβαγγέλης