Ηλιούπολη - Παναγιώτης Δριμυλής: Για Τα Πανηγύρια.




Σε συνέδριο αρχών έλεγε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Χατζηδάκης ότι θα προχωρήσει μαζί με τον κ. Κουρετση και τους λοιπούς ακόλουθους, σε πανηγύρι για το αντάμωμα των Βαλτινών θα καταλήξουν με την τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να πάνε πιο μακριά από εκεί που αξίζουν να πάνε. Καλή είναι βέβαια η Γωγώ Τσαμπά, όπως και τα πανηγύρια για τους πανηγυρτζήδες.

Τα συνέδρια αφήνουν αποτύπωμα που ο δήμαρχος δεν θέλει να αφήσει για να μην αναγνωρίζεται. Τη μια να ψηφίζει στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ, την άλλη "αριστίνδην" στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα αγώνας δρόμου να δείξει ότι κι αυτός κάπου προς τα δεξιά έχει αποφασίσει ότι κλείνει. Δεν πρόλαβε να ακουστεί ότι η ΝΔ συνέτριψε τον ΣΥΡΙΖΑ και ο αριστίνδην προσέλαβε ως επιστημονικό σύμβουλο συνεργάτη βουλευτή της ΝΔ.

Από κοντά οι δοσίλογοι επαίτες του ΣΥΡΙΖΑ μην τυχόν και στα χαζά καταφέρουν να καταγράψουν κάπου μια νίκη. Γνώμη μου είναι να πάνε κι αυτοί στο αντάμωμα των Βαλτινών να τους μείνει η γεύση από το κοκορέτσι, γιατί γεύση από τη διοίκηση του δήμου δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν να έχουν.

Πως θα λέγεται η παράταξη είναι μια μικρή λεπτομέρεια, μια σταγόνα στην ιστορία της πόλης. Θα έχει το ΕΝΑΚ μέσα ή δεν θα το έχει; Τι αλλάζει; Τίποτα απολύτως είτε είναι μέσα είτε όχι. Κούρασε το ΕΝΑΚ με τα καπρίτσια του, σε μια τακτική χωρίς πλέον νόημα.

Όλη η παράταξη του δημάρχου μόνο για το αντάμωμα των Βαλτινών κάνει και πολύ της είναι και η Γωγώ Τσαμπά. Κανονικά αρκούδα με αρκουδιάρη με ντέφι ήθελαν,να κολλάει το χαρτονόμισμα στο κούτελο του αρκουδιάρη, να κάνουν το κομμάτι τους. Να μουγκρίζει η αρκούδα τον πόνο της και τον δικό μας μαζί.

Τελειώνουν σύντομα τα πανηγύρια και οι πανηγυρτζήδες. Όπως λένε οι δοσίλογοι επαίτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ώρα για "δικαιοσύνη παντού".

Ο κος Παναγιώτης Δριμυλής