Η Φιλοζωική Επιτροπή Δήμου Δάφνης-Υμηττού Μας Προσκαλεί Στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Του Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DO.

 



💚Πράσινη💚 Γιορτή για όλη την οικογένεια‼️‼️
❇️ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
διοργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο Eco Meet της Χώρας @Attica Green Expo που ανοίγει τις πύλες του 24 -27 Μαΐου (9.00-19.00) στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DO και η Πενταμελής Επιτροπή αρμόδια για τα αδεσποτάκια της πόλης μας-Φιλοζωική Επιτροπή Δήμου Δάφνης-Υμηττούθα είναι εκεί‼️‼️‼️
❇️ Βράβευση για την 🐶😻Πενταμελή Επιτροπή Δήμου Δάφνης – Υμηττού αρμόδια για τα αδεσποτάκια της πόλης μας❇️




📌Παράλληλα, διοργανώνεται από το Zero Stray Pawject group (Zero Stray Academy), Ψηφιακό Πρόγραμμα Επιστημονικής Εσπερίδας, με θέμα: 🐶😻«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» (Νομοθεσία, Χρηματοδότηση, Κατάρτιση, Καλές Πρακτικές) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Forum Training & Consulting, και τον Φορέα Διοργάνωσης Θεματικών Εκθέσεων Attica Green Expo, 🔖την Παρασκευή 26/5/23, όπου θα έχουμε τη χαρά να παραλάβουμε το 🐕❇️🐈βραβείο μας για την εφαρμογή της γνώσης στην πρακτική, μετά την άρτια ολοκλήρωση του βασικού προγράμματος σπουδών της Ακαδημίας (βράβευση: 19.00-19.30, Αίθουσα «Καποδίστριας»).

Ανοιχτή Πρόσκληση!

❇️ Θα θέλαμε να είστε μαζί μας‼️‼️‼️



Στόχος της τετραήμερης έκθεσης είναι να φέρει σε επαφή τους πολίτες και κυρίως τη νέα γενιά, με τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της πράσινης οικονομίας και του περιβάλλοντος.

Δήμοι από όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους και ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού, με την Πενταμελή Επιτροπή & η Περιφέρεια Αττικής, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς από τους τομείς της οικονομίας και του περιβάλλοντος καθώς και συστήματα ανακύκλωσης.

❇️ Θα χαρούμε να επισκεφτείτε το περίπτερό μας (Ε2) για να σας ενημερώσουμε για το έργο του Δήμου μας‼️💚😻🐶

❇️ Ειδικότερα, οι μαθητές και τα παιδιά όλων των ηλικιών θα μάθουν παίζοντας, θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά ειδικά διαμορφωμένα, περιβαλλοντικά προγράμματα με διαδραστικό χαρακτήρα και θα γνωρίσουν τον «ΦΥΛΛΟ», τη μασκότ της έκθεσης, που θα ξεναγήσει τους μικρούς επισκέπτες στο Luna Park Ανακύκλωσης, στο Χωριό Περιβάλλοντος, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Survivor Ανακύκλωσης. Στον χώρο θα διεξάγονται θεατρικά και άλλα δρώμενα, ενώ θα μοιραστούν πολλά και πρωτότυπα δώρα!

❇️ Τέσσερις ημέρες γεμάτες εκπλήξεις, δράσεις κι εμπειρίες! Σε μια μεγάλη γιορτή για όλη την οικογένεια!
Ελεύθερη είσοδος για όλους, δωρεάν χώρος στάθμευσης, εκπλήξεις και δώρα για μαθητές, παιδιά και γονείς!

📍📍Ολυμπιακές εγκαταστάσεις TAE KWON DO, Λεωφόρος Ποσειδώνος 860, Παλαιό Φάληρο.




Σε ανακοίνωσή του το Zero Stray Academy αναφέρει: Σας περιμένουμε στην Επιστημονική Εσπερίδα που με πολύ μεγάλη τιμή και χαρά συνδιοργανώνουμε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”.


Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει βράβευση Δήμων που έχουν αποφοιτήσει από το βασικό πρόγραμμα σπουδών της Ακαδημίας μας με Βάση την Εφαρμογή της Γνώσης στην Πρακτική τους.

Ακόμα στα πλαίσια της εκδήλωσης το Zero Stray Pawject θα προχωρήσει σε δωρεά 100 SCANNER, κάθε εκπρόσωπος δήμου θα παραλαμβάνει από εμάς ένα SCANNER για τον δήμο του.

Εκεί θα βρίσκονται και όλοι οι καθηγητές της Ακαδημίας μας είτε με φυσική παρουσία, είτε με ψηφιακή.

Ψηφιακό Πρόγραμμα Επιστημονικής Εσπερίδας, με θέμα: ‘ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ’ (Νομοθεσία, Χρηματοδότηση, Κατάρτιση, Καλές Πρακτικές)’, που διοργανώνεται από το Zero Stray Pawject (Zero Stray Academy), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, στις 26 Μαΐου 2023, στο TAE KWON DO, Παλαιό Φάληρο.

Με το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα σας αποστέλλεται το Ψηφιακό Πρόγραμμα της Επιστημονικής Εσπερίδας, με θέμα: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ’ (Νομοθεσία, Χρηματοδότηση, Κατάρτιση, Καλές Πρακτικές)’, που διοργανώνεται από το Zero Stray Pawject (Zero Stray Academy), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, στις 26 Μαΐου 2023, στο TAE KWON DO, Παλαιό Φάληρο.

Εργασίες Εσπερίδας: 14:00-20:00, Χώρος Υλοποίησης ‘Αίθουσα Καποδίστριας’, Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Tae Kwon Do, Λεωφόρος Ποσειδώνος 860, Παλαιό Φάληρο 

Η Επιστημονική Εσπερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του 4ήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», σε συνεργασία  με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, το Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Forum Training & Consulting, και το Φορέα Διοργάνωσης Θεματικών Εκθέσεων Attica Green Expo. 

Το 4ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί από την Παρασκευή 26 έως το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.

Οι Προσυνεδριακές Εκδηλώσεις προγραμματίζονται να υλοποιηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη, 24-25 Μαΐου 2022, στις αντίστοιχες εγκαταστάσεις.

Το Συνέδριο αποτελεί, παράλληλα, την 4η Ετήσια Συνάντηση Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών, των 332 Δήμων της χώρας, που συμμετέχουν στο «Εθνικό Δίκτυο Τεχνογνωσίας & Επικοινωνίας Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών ΟΤΑ – Δίκτυο Ξενοφών».

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ