ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - 12 Φεβρουαρίου 2023: Το 2023 θα είναι η χρονιά τους.Εμείς σας τα έχουμε γράψει νωρίς.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - 12 Φεβρουαρίου 2023: Το 2023 θα είναι η χρονιά τους.

Με την ευκαιρία να δώσουμε και από εδώ τις ευχές μας στο φίλο Βασίλη για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως υφυπουργού εργασίας.

Ο φίλος μας ο Βασίλης ο 300ος βουλευτής της καραμπόλας των προηγούμενων εκλογών όπως ο ίδιος συχνά πυκνά ανέφερε εξαιτίας της εργατικότητας και της μεθοδικότητας που τον διακρίνει έλαβε την 4η θέση στις τελευταίες εκλογές στο ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ - Β3 Αθηνών.

Σειρά τώρα έχει ο άλλος μας φίλος. 

Δήμαρχος Ηλιούπολης ο Γαβριήλ Αραμπατζής στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 για να κλείσει το πακέτο της πρόβλεψής μας. 

Εμείς τα γράφαμε λοιπόν νωρίς νωρίς εδώ: http://www.energoipolites.eu/2023/02/2023.html

Το 2023 θα είναι η χρονιά τους.

Ο λόγος για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ κο Βασίλη Σπανάκη και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω", δημοτικό σύμβουλος και υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης κο Γαβριήλ Αραμπατζή.

Τους δυο άνδρες συνδέει μακροχρόνια φιλία και διαρκής αγώνας για να καταξιωθούν στον εργασιακό τους χώρο.

Το ραντεβού που είχαν δώσει του Αγίου Νικολάου στο ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλης μας ήταν άλλωστε και ο λόγος που δεν έδωσε το παρών ο Γαβρήλος σε άλλη συνάντηση που είχε προγραμματισθεί την ίδια ώρα στην πόλη μας.


Βασίλης Σπανάκης & Γαβριήλ Αραμπατζής λοιπόν και θυμηθείτε τούτη την ανάρτηση - πρόβλεψη των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Το 2023 θα είναι η χρονιά τους.

Βασίλης Σπανάκης Υπουργός στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα προκύψει στις επόμενες εθνικές εκλογές και Γαβριήλ Αραμπατζής Δήμαρχος Ηλιούπολης μετά τις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Την υγεία μας να έχουμε και εδώ να είμαστε να ξαναθυμηθούμε τούτη την ανάρτηση.