20η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης: Το Πρόγραμμα Του Σαββατοκύριακου (17-18.06.2023).

 


ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

20:00: «Άμα ξέρεις να δίνεις και να μοιράζεσαι είσαι πλούσιος, ενώ άμα δεν ξέρεις, είσαι φτωχός, κι ας έχεις να δώσεις». Τι είναι ένα φτερό για τον κύριο Παγώνη, που είναι στολισμένος με ένα εκατομμύρια φτερά; Τι θα του στοιχίσει αν χαρίσει ένα φτερό σε εκείνους που το έχουν ανάγκη; Τίποτα δε θα του στοιχίσει, όμως δεν θα δώσει κανένα, παρόλο που έχει για να δώσει. Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου θα μας παρουσιάσει το βιβλίο της «Ένα φτερό», (βιβλιοπωλείο Αντωνόπουλος, εκδ. Υδροπλάνο).

21:00: Ο συγγραφέας Άγγελος Γαλάνης παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο “Όνειρα από ιστό”, ένα μυθιστόρημα στο οποίο το μυστήριο και ο τρόμος αναμετρώνται σε μια αρένα θανάτου, όπου τα τεχνητά όνειρα μετατρέπονται σε εφιάλτες. (Βιβλιοπωλείο Σχολικό, Εκδόσεις Ελκυστής).

20:30 έως 22:30: Ο βραβευμένος συγγραφέας και δημιουργός κόμικς, Θανάσης Πέτρου θα υπογράφει τα βιβλία του στο περίπτερο του βιβλιοπωλείου Φραγκιουδάκη, (Βιβλιοπωλείο Φραγκιουδάκη - Εκδόσεις Ίκαρος),





ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

20:00: Τι θα συμβεί άραγε αν κάποια στιγμή σβήσουν τα αστέρια; Αν ο κόσμος κινδυνεύει και μόνο τα κουνέλια μπορούν να τον σώσουν; Μπορεί ένα κουνέλι-αρχιτέκτονας να σχεδιάσει τους αστερισμούς; Ένα βιβλίο για τη φαντασία, την αρχιτεκτονική και τη δύναμη των κουνελιών. Η συγγραφέας Βασιλική Δευτεραίου, θα μας παρουσιάσει το βιβλίο της «Τα κουνέλια σώζουν τα αστέρια». (Βιβλιοπωλείο Αντωνόπουλος, εκδ. Υδροπλάνο).

20:00 έως 22:00: Ο γνωστός συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης με αφορμή το νέο του βιβλίο «Η Κληρονομιά» θα παρευρίσκεται στο περίπτερο του βιβλιοπωλείου ΕΠΙΚΑΙΡΟ, να συνομιλήσει με τους αναγνώστες και να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.(Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, Εκδ. Μίνωας)

ΥΓ: Οι φωτογραφίες της ανάρτησης από την επίσκεψη στην 20η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης κου Γαβριήλ Αραμπατζή με Αλεξάνδρα (Άντα) Καραχάλιου δημοτική σύμβουλο & Ρένα Σωφρονά, πρόεδρο Πνευματικής Εστίας Ηλιούπολης & υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ηλιούπολης.