Εγκαίνια 20ης Έκθεσης Βιβλίου Ηλιούπολης - Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.


Παρουσία πολλών φίλων του βιβλίου πραγματοποιήθηκαν πριν λίγο τα εγκαίνια της 20ης  Έκθεσης Βιβλίου Ηλιούπολης στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης. 

Η Έκθεση συνδιοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης - Γρηγόρης Γρηγορίου» μαζί με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 έως και την Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, καθημερινά από τις 20.00μ.μ. έως τις 23:00μ.μ..

Ο Ησαΐας Ματιάμπα παρουσίασε ένα ανατρεπτικό SOLO πρόγραμμα! 

Μέσα από τις μουσικές του επιλογές ο Ησαΐας ξαναγεννιέται και μας καλωσορίζει στο μουσικό του κόσμο σε ποπ, ροκ, παραδοσιακούς και έντεχνους όπως μοναδικά ο ίδιος ξέρει να συνδυάζει. 

Μέσα από γνωστές διασκευές αλλά και μέσα από τραγούδια της δισκογραφίας του, έχει σκοπό να μας ταξιδέψει και να μας φέρει πιο κοντά, να ζωντανέψει τα όνειρά μας και να δώσει χρώμα στις σκέψεις μας. 


Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

20:00-22:00: Η συγγραφέας Ευαγγελία Ευσταθίου με αφορμή το νέο της βιβλίο «Άγριο Χάραμα» θα παρευρίσκεται στο περίπτερο του βιβλιοπωλείου ΕΠΙΚΑΙΡΟ, θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της. (βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, εκδ. Μίνωας) 



21:00: Ο Ηλιουπολίτης συγγραφέας Λουκάς Ζαχείλας παρουσιάζει το βιβλίο του “Σκακιστικές Ολυμπιάδες στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου και μετά 1950-2000”, όπου αναδιπλώνεται ο συναρπαστικός κόσμος του σκακιού, ενός αθλήματος που έχει τους δικούς του ήρωες, αλλά και προσωπικότητες χαρισματικές και ενίοτε καταστροφικές. Ομιλητές της συζήτησης οι κ.κ. Φίλιππος Δρακονταειδής, συγγραφέας και μεταφραστής, Χρήστος Πιλάλης, Έφορος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και Ανδριάννα Αναστασοπούλου, σκακίστρια του ΣΟΗ, πληροφορικός. (Βιβλιοπωλείο Σχολικό, Εκδόσεις Σοφία)




Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

20:00: Η εμψυχώτρια Γόνη Λούκα μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι ρόλων με τους μικρούς μας φίλους θα ζωντανέψει αφηγηματικά τις εικόνες του παγκόσμιου best seller «Το Τείχος – Μια διαχρονική ιστορία» και θα μας θυμίσει πως… “οι άνθρωποι χτίζουν πολλά τείχη, αλλά όχι αρκετές γέφυρες” (βιβλιοπωλείο Αναλόγιο, εκδ. Susaeta).



20:00: Ο συγγραφέας Άρης Αποστολάκης, θα είναι μαζί μας, θα συνομιλεί με τους αναγνώστες και να υπογράφει το νέο βιβλίο του «Φιλί που έμοιαζε με αντίο» (βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, εκδ. Πνοή)