Ηλιούπολη - Γιώργος Μπενάς: "Μένουμε Ηλιούπολη, ψωνίζουμε από την Ηλιούπολη".



Καταθέτω κάποιες προσωπικές σκέψεις και σαν ένας ενεργός πολίτης και σαν ένας επαγγελματίας της πόλης που διατηρώ μαγαζί στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας από το 1987.

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά το έχω πει ξανά και θα το επαναλάβω ΔΕΝ είμαστε αντίθετοι με τις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων μας και με την παράδοση αλλά ευτυχώς μειοψηφία αυτών δεν καταδέχονται κατά γενική ομολογία αρκετών επαγγελματιών της πόλης όχι μόνο να αγοράσουν προϊόντα για τις εκδηλώσεις τους αλλά ούτε καν δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ζητήσουν έστω και μια προσφορά.

Δεν νοείται να είσαι σύλλογος της Ηλιούπολης να διοργανώνεις εκδηλώσεις να σου παρέχει ο Δήμος χώρους σε κεντρικά σημεία της πόλης και συγχρόνως να σε ενισχύει οικονομικά σαν σύλλογος και εσύ να θέλεις μόνο να εισπράττεις για το ταμείο του συλλόγου σου χωρίς να αφήνεις ούτε ένα € στην πόλη σου.

Στην πόλη μας υπάρχουν δόξα τω Θεώ αρκετά μαγαζιά που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των συλλόγων και με πολύ καλές τιμές.

ΥΓ: Έχει υποχρέωση η Δημοτική Αρχή τα χρήματα των δημοτών που επιχορηγούνται οι κάθε λογής σύλλογοι να πιάνουν τόπο, αναλόγως του πραγματικού έργου και της προσφοράς καθενός, ενώ οφείλει να παροτρύνει και να φροντίζει το μεγαλύτερο μέρος να επιστρέφει και να τονώνει την κοινωνία και τους επαγγελματίες της Ηλιούπολης.

"Μένουμε Ηλιούπολη ψωνίζουμε από την Ηλιούπολη"
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΝΑΣ
Ενεργός Πολίτης.