Χριστίνα Αραβαντινού - Μια Δυνατή Παρουσία Στην Δημοτική Παράταξη Του Υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή "Η Πόλη που θέλω".

 


Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας την Χριστίνα Αραβαντινού που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. 

Αποφοίτησε από το 1ο Γυμνάσιο -Λύκειο Ηλιούπολης. Είναι μητέρα δύο παιδιών του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης τμήμα οικονομικών και του Μάνου Μιχαλόπουλου μαθητή στην 1ο Λυκείου και με έντονη αθλητική δραστηριότητα στο μπάσκετ. 

Αποφοίτησε από το κολέγιο δημοσιογραφικών σπουδών, όπου και εργάστηκε για μικρό διάστημα στον έντυπο τύπο. Από το Εθνικό Καποδιστριακό αποφοίτησε το 1994. Κατέχει master από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο Δημόσιο management Δημόσια Διοίκηση.
Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Ακεραιότητας, μετά από εξετάσεις από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης όπου κατέχει το πιστοποιητικό επάρκειας του συμβούλου ακεραιότητας σύμφωνα με το Νόμο 4795/2021. 

Ένας νέος θεσμός που θα υλοποιηθεί από τους φορείς και τους δήμους. Έχει θητεύσει επί 24 χρόνια στα ΚΕΠ Ηλιούπολης, Ταύρου, Παπάγου, Χολαργού με βράβευση από τον τοπικό τύπο για την εξυπηρέτηση του πολίτη. 

Εργάστηκε στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης το 2021 και εργάζεται προσωρινά στη ΔΥΠΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ!

ΑρχείοΤρίτη , 8 Μαΐου 2018
Short Url:
indobserver.gr/.C6
Η εικονιζόμενη λέγεται Χριστίνα Αραβαντινού. Είναι δημοτική υπάλληλος στο ΚΕΠ Παπάγου, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, προερχόμενη από άλλους Δήμους, όπου εργάστηκε επί πάρα πολλά χρόνια. Τους τελευταίους μήνες προσφέρει τις υπηρεσίες της στο ΚΕΠ Παπάγου, στην ίδια πόλη δηλαδή όπου διαμένει με την οικογένειά της, και έχοντας τον μικρό της γιος  να πηγαίνει σε σχολείο του Δήμου. 

Αυτά, όπως πληροφορούμαστε, είναι τα θετικά σχόλια που ακούμε από δημότες για την κυρία Αραβαντινού. Ακούμε για το χαμόγελο (που άλλωστε φαίνεται και στη φωτό) και την προθυμία που τη χαρακτηρίζει στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Δεν είναι όμως μόνον αυτό....

Άνθρωποι σαν την Χριστίνα Αραβαντινού στον χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι άξιοι, διότι ξεχωρίζουν και για την πολυεπίπεδη μόρφωσή τους. Προσέξτε και σημειώστε τα πτυχία που έχει η κυρία: Απόφοιτη Θεολογίας  από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, απόφοιτη Σχολής δημοσιογραφίας (έχοντας μάλιστα εργαστεί για ένα μικρό διάστημα και ως δημοσιογράφος), ενώ τώρα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Δημόσια Διοίκηση!!! 

Μόνο μπράβο έχουμε να πούμε από την πλευρά μας, διότι το να εργάζεσαι επί ώρες καθημερινά στον Δήμο, να είσαι μάνα που μεγαλώνεις ένα μικρό παιδί, να είσαι σύζυγος που φροντίζει το σπίτι σου και παράλληλα να ολοκληρώνεις το μεταπτυχιακό σου, ε, αυτό συνιστά ηρωισμό! 

Πολύ καλά λόγια σίγουρα έχουμε να πούμε και για άλλους υπαλλήλους που εργάζονται στον Δήμο, όπως και στα ΚΕΠ, ωστόσο ξεχωρίσαμε την περίπτωση της Χριστίνας Αραβαντινού επειδή έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο κυρία Αραβαντινού. Θα σας παρακαολουθούμε από κοντά και ενδιαφερόμαστε, όπως και για όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους, να μαθαίνουμε καλά νέα και τις επιτυχίες σας στην τοπική Αυτοδιοίκηση και στις σπουδές σας.