Νέο Δ.Σ. Στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών & Ενηλίκων με Αναπηρία.


 


Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ εύχονται από καρδιάς ταχεία ανάρρωση στον ΚΥΡΙΟ Νικόλαο Ανυφαντή.

Δελτίο Τύπου Διοικητικού Συμβουλίου
Το Διοικητικό Συμβούλιου του Οργανισμού μας, έκανε δεκτή την παραίτηση από την θέση του Προέδρου, για λόγους υγείας, του κ. Νικόλαου Ανυφαντή.
Ο κ. Ανυφαντής, έχει συνδέσει το όνομα του με την Ιστορία του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες ως ένας από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του. Υπηρέτησε τον Οργανισμό μας, από το 1997, ως Πρόεδρος. Με την δραστηριότητα του, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. λειτούργησε η Μονάδα εξυπηρέτησης αναγκών εκπαίδευσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και Αυτισμό στον Άγιο Δημήτριο – Αττικής, και το 2013 το κέντρο μεταφέρθηκε στην Ηλιούπολη – Αττικής.
ΕπΊ προεδρίας του, ο Οργανισμός μας προχώρησε στην παροχή υπηρεσιών υποστηριζόμενης στέγασης, ενώ, με την σύσταση της ΚΟΙΝΣΕΠ Ένταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες – Το Παρεάκι» πλέον παρέχει την δυνατότητα εργασιακής ένταξης στα Άτομα με Νοητική Αναπηρία και Αυτισμό.
Αποτελεί, ευτύχημα, το ότι παραμένει ως μέλος του Δ.Σ. υποστηρίζοντας, με την εμπειρία του την συνέχεια της πορείας του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Ορίζοντες.
Δυστυχώς, προσωπικοί λόγοι, αναγκάζουν την κα. Μιχαλέλη, δραστήριο μέλος του σωματείου να αποσυρθεί από το Δ.Σ.

Ακολούθως της παραίτησης από τη θέση του Πρόεδρου, του κ. Ανυφαντή, και από το ΔΣ, της κας. Μιχαλέλη, εγκρίνεται ομόφωνα η σύσταση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναστάσιος Κατσουλάκος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γάβρογος Αθανάσιος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Χρυσούλα Στάθη
ΤΑΜΙΑΣ : Σοφία Βασιλοπούλου
ΕΦΟΡΟΣ : Κυριακίτσα Σιαμπανίδου
ΜΕΛΗ : 1) Νικόλαος Ανυφαντής
2) Γιάσσας Γεώργιος