Ηλιούπολη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες".

 


H καλοκαιρινή γιορτή του Φορέα μας, πραγματοποιήθηκε εχθές 28 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες».

Η γιορτή μας είχε αναφορές σε αγαπημένες δεκαετίες, με πολλή μουσική, χορό και στιγμιότυπα από πετυχημένες ταινίες της εποχής.

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι μας, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, δίνοντάς ο καθένας το δικό του μοναδικό στίγμα.


Mε την παρουσία τους μας τίμησαν οι εξής επίσημοι προσκεκλημένοι: η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, κα Μαρία Κουρή, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, κος Γιώργος Χατζηδάκης, η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, κα Μαρία Ανδρούτσου.

Από το Δήμο Ηλιούπολης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Κώστας Σεφτελής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής και Αναπληρωτής Δημάρχου κος Γιάννης Αντζινάς, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κος Παναγιώτης Βιδάλης, η Αντιπροέδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ κα Τζούμα Γεωργία, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» κος Στάθης Ψυρρόπουλος, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Φωτεινή Πόλη» κος Δημήτρης Ευαγγέλου και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης κος Μαρίνος Μπασούρης, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Η Πόλη που θέλω» κος Γαβριήλ Αραμπατζής - φωτογραφία εξωφύλλου ανάρτησης, ο Επικεφαλής της Παράταξης « Ηλιού-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη» κος Θοδωρής Παπαδάτος και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης κος Χρήστος Κοκοτίνης.




Το Δ.Σ και το προσωπικό του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες» ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους γονείς αλλά και όλο τον κόσμο που στηρίζει και εμπιστεύεται το έργο μας.

To Summer Camp του Φορέα μας, μόλις ξεκίνησε.


Με τον πολυμήχανο πρόεδρο μας Παναγιώτης Πιτσιλός στις μουσικές, στην εκδήλωση του Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών & Ενηλίκων με Αναπηρία (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες». Γιατί το ποδήλατο είναι παντού. ΠοδηλΑΤΤΙΚΗ Κοινότητα
αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δραστήριος συμπολίτης μας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" κος Κώστας Ραβάνης.