Συνέδριο ΝΔ - Μάιος 2022 (φωτογραφίες): Ο Αραμπατζής Ήταν Εκλεγμένος Σύνεδρος Και Ο Ευσταθίου Επισκέπτης (sic Παρατηρητής).

 


Τι μας θύμισε και το λεβεντόπαιδο ο Λάμπης χθες.

Επειδή η σεμνότητα, η ηθική και ο καλός χαρακτήρας είναι μερικά από τα γνωρίσματα του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης κου Γαβριήλ Αραμπατζή -"Η Πόλη που θέλω" αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί ο κάθε πονηρός να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής ήταν εκλεγμένος Σύνεδρος και ο Ευσταθίου Επισκέπτης (sic Παρατηρητής) στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε 6-7-8 Μαΐου 2022, όχι προ πενταετίας βρε Λάμπη. Τριετία τουλάχιστον έχει να πραγματοποιήσει εκδήλωση στην Ηλιούπολη η παράταξη του φίλου σου του Ευσταθίου...

Ρώτα βρε Λάμπη για να επιβεβαιωθείς και του εκλεγμένους επίσης συνέδρους κ.κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο - ιστορικό κομματικό στέλεχος & πρόεδρο του Οίκου Ναύτου και Ευστάθιο Ευσταθόπουλο - πρόεδρο ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης.


Να σε ενημερώσουμε βρε Λάμπη μιας και ως ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ καλύψαμε και τις τρεις ημέρες του συνεδρίου, το μόνο διαπιστευμένο μέσο της Ηλιούπολης που βρέθηκε στο συνέδριο, ότι το κουπόνι του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γαβριήλ Αραμπατζής για τους εκλέκτορες το έδωσε στο γραφείο του κου Προέδρου και Πρωθυπουργού.

ο αυριανός Δήμαρχος Ηλιούπολης & σύνεδρος κος Γαβριήλ Αραμπατζής με τρεις εξαιρετικούς και πολλά υποσχόμενους νέους της Ηλιούπολης


Κάτσε βρε Λάμπη να στείλουμε τούτη την ανάρτηση στα κομματικά και κυβερνητικά στελέχη γιατί μου φαίνεται ότι την σεμνότητα του επόμενου Δημάρχου Ηλιούπολης του Γαβριήλ Αραμπατζή κάποιοι πονηροί "Τάσοι" την θεωρούν αδυναμία και ευκαιρία για εκμετάλλευση.

Αφιερωμένη η ανάρτηση στον Λάμπη του Τάσου. Μείνε συντονισμένος Λάμπη και για τις αυριανές αναρτήσεις...

Στην φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης ο αυριανός Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γαβριήλ Αραμπατζής με τον τότε αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και νυν Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κο Νίκο Παπαθανάση.