Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή - "Η Πόλη που θέλω".

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής χθες Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 επί της Λεωφ, Δημοκρατίας 64, στην Αγία Μαρίνα, στην Ηλιούπολη.

Τα εγκαίνια και τον αγιασμό πραγματοποιήθηκαν από τον επίσκοπο Ρωγών Φιλόθεο - βοηθός επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου και τον ενορίτη πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Κουκουνα του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ηλιουπόλεως.

Θα ακολουθήσουν αρκετές αναρτήσεις για την εκδήλωση που έκλεισε γύρω στις 11 το βράδυ με χορό και τραγούδι στην πλατεία Ανεξαρτησίας παρουσία πλήθους πολιτών και με την ενεργή συμμετοχή του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Ηλιούπολης (Χ.Λ.Ο.Η.) που αποτελεί σύλλογο κόσμημα για την Αγία Μαρίνα.

Ενδιαφέρουσες οι τοποθετήσεις τόσο του πανοσιολογιότατου αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου όσο και του Γαβριήλ Αραμπατζή για τις οποίες θα έχουμε χρόνο να αναφερθούμε στο μέλλον - άλλωστε οι διοργανωτές, άρτια και εξαιρετικά οργανωμένη η εκδήλωση, είχαν φροντίσει για την βιντεοσκόπηση της.