Την ξεχάσατε κ. Δήμαρχε Ηλιούπολης την ονομασία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης σε "Μάνος Ζερδεβάς";

 


Ή δεν σας αφήνει κάποιος άλλος που θέλει να πάρει το Δημοτικό Κολυμβητήριο το δικό του όνομα.

Ίδωμεν.

Τι γίνεται κύριοι διστάζετε ακόμη;
Ή περιμένετε και το Παρίσι;
Παγκόσμιο κύπελλο... στον τελικό
Σήμερα Ελλάδα -Σερβία 13-7
MVP ΜΑΝΟΣ

Γράφει σήμερα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ηλιουπολίτης δικηγόρος και ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ κος Ιωάννης Παπαϊωάννου.

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
Το θέμα της ονοματοδοσίας του κολυμβητηρίου της Ηλιούπολης ίσως τεθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο άμεσα.

Ήδη δύο δήμοι έχουν αποφασίσει σχετικά και ομόφωνα (Ωραιοκάστρου και Αγυιάς) να ονομάσουν τα κολυμβητήριο τους ," Άγγελος Βλαχόπουλος" και "Χριστόδουλος Κολόμβος", ολυμπιονίκες της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης.

Σχετικά πρόσφατα είχε ονομασθεί το κολυμβητήριο Κερκύρας, "Σπύρος Γιαννιώτης" (Αργυρός ολυμπιονίκης κολύμβησης (σε ανοιχτή θάλασσα) κ.ο.κ

Πέραν του ότι είθισται να τιμώνται οι ολυμπιονίκες όντες εν ζωή και δράσει , είναι προφανές το κίνητρο των νέων παιδιών , πέραν των άλλων λόγων,της πόλης να τιμάται έτσι ένας συμπολίτης τους και να κολυμπούν και να αθλούνται στο κολυμβητήριο που θα φέρει το όνομα του.

Το σκεπτικό ότι ίσως να περιμένουμε στο μέλλον για έναν χρυσό ολυμπιονίκη ή ότι ο αθλητής δεν παίζει σε ομάδα της Ηλιούπολης είναι μάλλον αδύναμο.

Πρώτον διότι το μέλλον άδηλον και αβέβαιον ενώ το παρόν χειροπιαστό και θριαμβευτικό και δεύτερον διότι ουδείς αθλητής παγκοσμίου κλάσεως μπορεί από ένα σημείο και μετά να παίζει σε ομάδα της πόλης.

Σύσσωμοι λοιπόν και ομόφωνα, με ανοιχτή καρδιά και περηφάνια να τιμήσουμε το παιδί της πόλης μας, που ανδρώθηκε αθλητικά στον ΓΣΗ: Τον Μάνο Ζερδεβά.

Έγραφε 8 Σεπτεμβρίου 2021 σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ηλιουπολίτης δικηγόρος και ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ κος Ιωάννης Παπαϊωάννου.