Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

 



Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα στο διαδίκτυο, το οποίο έκανε αναφορά στη υποψηφιότητα μέλους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, χρησιμοποιώντας -ο ιστότοπος- ενδεχομένως με δόλο το λογότυπο ο Ε.Σ.Η., έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω αυτονόητα, αν και για μερικούς ίσως χρειάζεται αυτή η διευκρίνιση…

  1. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει κομματικός, εκλογικός ή πολιτικός γενικότερα μηχανισμός οποιουδήποτε. Αποτελεί τον εκφραστή των προβλημάτων και των αιτημάτων των επαγγελματιών της πόλης μας και σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική εκεί και μόνο εξαντλεί την δραστηριότητα του.
  2. Τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Η. έχουν κάθε δικαίωμα, όπως κάθε πολίτης, να έχουν τις πολιτικές τους απόψεις και να καταθέτουν υποψηφιότητες, αρκεί να μην χρησιμοποιήσουν ποτέ την ιδιότητα τους ως μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Η., πέρα από την απλή αναφορά της. 
  3. Ο Ε.Σ.Η. δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει εξάρτηση ή σχέση με καμία από τις παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την διοίκηση του Δήμου στις επερχόμενες εκλογές και ότι το πλαίσιο των επαφών του αφορά αποκλειστικά και μόνο την διεκδίκηση της επίλυσης των προβλημάτων των επιχειρήσεων της Ηλιούπολης και την ανάπτυξη της αγοράς της, μέσα από δράσεις, εκδηλώσεις και παρεμβάσεις. Έχει αποδείξει δε ότι προσφέρει τη συνεργασία του στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή και στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης και στην προσέλκυση των πολιτών στην αγορά της. 
  4. Επίσης, ο Ε.Σ.Η. ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της δραστηριότητας του αυτής θα διοργανώσει τον προσεχή Σεπτέμβριο ανοιχτή εκδήλωση, στην οποία οι δημοτικές παρατάξεις που θα διεκδικήσουν στις εκλογές την διοίκηση του Δήμου και την συμμετοχή τους στο Δ.Σ. θα προσκληθούν, προκειμένου να αναλύσουν στους επαγγελματίες της πόλης μας τι προτίθενται να κάνουν για την ανάπτυξη της αγοράς και για την επίλυση των πολλών προβλημάτων που χρονίζουν και τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες καθημερινά.


Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης

https://esilioupolis.gr/anakoinosi-esi-10-7-23/