Συνάντηση Υφυπουργού Οικονομικών κου Θεοχάρη (Χάρη) Θεοχάρη με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης κο Γαβριήλ Αραμπατζή & αντιπροσωπεία της παράταξης "Η Πόλη που θέλω".

Εχθές, πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών, καθώς ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Θεοχάρης, συναντήθηκε με μια αντιπροσωπεία από την δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω". Στη συνάντηση παρέστησαν ο υποψήφιος δήμαρχος της Ηλιούπολης, κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, η δημοτική σύμβουλος, κ. Αλεξάνδρα (Αντα) Καραχάλιου, και ο ειδικός επιστήμονας του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Μπίσμπικος.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπεία εξέφρασε τις ευχές της για επιτυχία στις νέες ευθύνες του κ. Χάρη Θεοχάρη και συζήτησε ζητήματα που απασχολούν την περιοχή της Ηλιούπολης. Σημαντική έμφαση δόθηκε στα θέματα που αφορούν τη δημόσια περιουσία, επιδιώκοντας την αποτελεσματική διαχείρισή της για τον κοινό καλό της περιοχής.

Επίσης, συζητήθηκαν τρόποι για την αγοραστική τόνωση της τοπικής αγοράς, με στόχο την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων και την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή.


Ο κ. Χάρης Θεοχάρης, γνώστης των θεμάτων που απασχολούν όχι μόνο την Ηλιούπολη αλλά και όλα τα νότια προάστια, δέχθηκε με ενδιαφέρον τις προτάσεις που παρουσιάστηκαν κατά την συνάντηση εργασίας.

Η συνάντηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, καθώς και για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης προς όφελος των πολιτών. Η διάθεση για συνεργασία και ο διάλογος αναμένεται να συνεχιστούν και να συμβάλλουν στην επίλυση των προκλήσεων και την προώθηση της ανάπτυξης της περιοχής.