Πανταχού παρούσα η Ηλιουπολίτισσα Ματίνα Βρέκου, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών με τον Γιώργο Πατούλη.

 


Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τις εορταστικές εκδηλώσεις του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως (στην φωτογραφία εξωφύλλου με τον προϊστάμενο του Ι.Ν. πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου).


Μάλιστα η Ματίνα Βρέκου όπως πληροφορηθήκαμε διέκοψε τις ολιγοήμερες φετινές διακοπές της στην Καρδίτσα, τόπος γέννησής της για να βρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Στην φωτογραφία με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή και την δημοτική σύμβουλο Αλεξάνδρα (Άντα) Καραχάλιου - "Η Πόλη που θέλω".


Η κα Βρέκου με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Ηλιούπολης Μαρίνο Μπασούρη, χρόνια πολλά Μαρίνο, ο οποίος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης με την παράταξη "Ηλιούπολη φωτεινή πόλη".

Σταματία (Ματίνα) Βρέκου

Γεννήθηκε στην Καρδίτσα, όπου & μεγάλωσε. Από το 2010 ζει μόνιμα στην Ηλιούπολη ως πολίτης & δημότης. Σπούδασε στη φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας. Τα 15 τελευταία χρόνια δουλεύει ως στέλεχος σε φαρμακευτικές εταιρείες στο τμήμα των πωλήσεων.