Ανακοίνωση Δημοτικής Παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" - Γιώργος Χατζηδάκης.

 


Μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή στείλαμε κατά την εκδήλωση της παράταξής μας «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη», όπου παρουσιάσαμε τους πρώτους 79 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας και πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 2 Ιουλίου 2023 στο κατάμεστο κυριολεκτικά Δημοτικό Θέατρο Άλσους «Δημ. Κιντής», καθώς η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τα 1.200 άτομα!
Η παράταξη προέκυψε από τη διάθεση και τη συνεισφορά όλων όσων, δημοτικών συμβούλων και μη, θέλησαν, τα τελευταία 4 χρόνια, να παραμερίσουν διαφορετικές προσωπικές στρατηγικές και προτεραιότητες δηλώνοντας παρών στην καθημερινή προσπάθεια για ένα σύγχρονο και ανθρωποκεντρικό Δήμο καθώς η νυν Δημοτική Αρχή κλήθηκε να διοικήσει έχοντας μόλις 6 Δημοτικούς Συμβούλους σε σύνολο 41! Το κατάμεστο Θέατρο σήμερα δίνει το μήνυμα της νίκης από την πρώτη Κυριακή.
Το όνομα λοιπόν της παράταξης προσδίδει και τα χαρακτηριστικά της, καθώς ο Συνδυασμός είναι μια αμιγώς αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη, διευρυμένη, πολυτασική, δημοτική παράταξη, στην οποία έχουν θέση όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Ηλιούπολης, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας.
Σε έναν συνοπτικό απολογισμό έργου της 4ετούς θητείας, παρουσιάστηκαν με στοιχεία και αριθμούς τα έργα που άλλαξαν και θα αλλάξουν τη ζωή των δημοτών, όπως οι αναπλάσεις των 15 παιδικών χαρών, η κατασκευή του νέου βρεφονηπιακού σταθμού, η αναμόρφωση των σχολείων από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, τα έργα στο οδικό δίκτυο και τα πεζοδρόμια, η καθαριότητα (καινούρια απορριμματοφόρα κ.λπ.) και η αύξησης της ανακύκλωσης με τους νέους σταθμούς ανακύκλωσης σε όλη την πόλη κ.ά.
Επίσης, το μεγάλο κοινωνικό δίκτυο αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει ο Δήμος και σε πληθώρα δράσεων που υλοποιήσαμε.
Η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση, της ομάδας των 79 ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, που αλφαβητικά είναι οι εξής:
ΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΑ,
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ,
ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΡΙΑ,
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ,
ΑΝΤΖΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,
ΑΝΤΥΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
ΑΡΓΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,
ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
ΒΑΡΣΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
ΒΑΣΙΛΟΠΑΝΑΓΟΥ ΦΕΝΙΑ,
ΒΙΔΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
ΒΟΥΡΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,
ΒΡΕΤΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ,
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΣΥ,
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ,
ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
ΔΟΥΔΟΥΞΗ ΜΑΡΙΑ,
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΙΚΟΣ,
ΖΑΧΕΙΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
ΖΑΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ,
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,
ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,
ΚΑΛΥΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,
ΚΑΛΥΒΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ,
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΚΑΡΑΤΑΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,
ΚΑΤΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
ΚΑΤΣΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ),
ΚΟΚΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,
ΚΟΝΤΕΛΕ ΣΤΑΜΟΥΛΑ,
ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ,
ΚΟΥΒΕΛΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,
ΚΟΥΡΕΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ,
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
ΛΑΜΠΟΥ ΛΕΝΑ,
ΜΕΣΣΗΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,
ΜΠΑΛΙΝΑΚΟΥ ΑΝΤΑ,
ΜΠΕΛΛΟΣ ΖΗΣΙΜΟΣ,
ΜΠΕΛΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,
ΜΠΕΝΕΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ,
ΜΠΟΛΙΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ,
ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΦΛΙΠ),
ΞΕΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΒΟ,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ,
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ,
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ,
ΠΙΠΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,
ΣΕΡΕΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
ΣΕΦΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,
ΣΙΓΑΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,
ΣΚΙΑΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ,
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΖΑΝΝΑ),
ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΕΥΔΟΚΙΑ,
ΣΠΕΓΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,
ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,
ΤΖΟΥΜΑ - ΜΟΥΧΑ ΓΕΩΡΓΙΑ,
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
ΤΡΙΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ ΣΙΑΝΝΑ,
ΧΑΡΑΣΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
ΧΑΡΑΤΣΗ ΛΕΛΟΥΔΑ,
ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, ωστόσο σε βίντεο που έστειλε -και παρουσιάστηκε- αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα, στα έργα που υλοποιούνται στην Ηλιούπολη και ευχήθηκε
καλή επιτυχία
.
Στην εκδήλωση παρόντες, ήταν, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Ανδρουλακάκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης, ο δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γεωργάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού στην Περιφέρεια Αττικής Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Κατερίνα Χωματά, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Βαλαβάνη, η διευθύντρια πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη Νίκη Δημητράκη, ο επίτιμος πρόεδρος Υπαλλήλων της Πολιτικής Αεροπορίας Βασίλης Αλεβιζόπουλος, πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συλλόγων, Φορέων, Αθλητικών Σωματείων κ.ά.