Το είπε και το έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω".

 


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής δεν περιορίζεται στα λόγια, αλλά αποδεικνύει με πράξεις τη δέσμευσή του προς την ανακύκλωση και την υποστήριξη του φιλόπτωχου της Αγίας Μαρίνας. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Η Πόλη που Θέλω” στην πλατεία Ανεξαρτησίας, υποσχέθηκε πως τα ανακυκλώσιμα υλικά από την εκδήλωση θα παραδοθούν στο πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης και τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του φιλόπτωχου ταμείου της περιοχής.

Ο κος Αραμπατζής παρέδωσε τα κουπόνια ανταποδοτικής ανακύκλωσης στον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως. 

Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης έχουν τώρα περισσότερους λόγους να εμπιστευθούν τις υποσχέσεις του Γαβριήλ Αραμπατζή και να τον στηρίξουν με την ψήφο τους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. 

Η πρόοδος και η αλλαγή που υπόσχεται η παράταξη του, συνδυάζοντας περιβάλλον και κοινωνία, μπορεί να δημιουργήσει μια πιο βιώσιμη και αλληλέγγυα κοινότητα για όλους.

Ευχόμαστε στον κο Αραμπατζή τον Οκτώβριο του 2023 να εκλεγεί Δήμαρχος Ηλιούπολης και να πετύχει τον στόχο της επέκτασης του υπάρχοντος Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηλιούπολης προκειμένου να δοθεί λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα των κατοίκων της πόλης μας.