Ρεζίλι Γίναμε Πάλι κ. Δήμαρχε Ηλιούπολης - Σημερινό Ρεπορτάζ Του ΣΚΑΪ Για Την Χωματερή Στο Γκαράζ Του Δήμου Ηλιούπολης Δικαιώνει Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή.Στην εκπομπή "Δεκατιανοί".

Ίδια εικόνα, και το 2019 επί Δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου και το 2023 επί Δημαρχίας Γιώργου Χατζηδάκη.

Και να φανταστεί κανείς. Οι σημερινοί, της Διοίκησης Γιώργου Χατζηδάκη για το θέμα το 2019 έκαναν αντιπολίτευση στους χθεσινούς, της Διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου.

Δεν ίδρωσε το αυτί της ετερόκλητης παρέας του κου Γιώργου Χατζηδάκη όταν ανέδειξε το θέμα μεταξύ άλλων και στις 9 Ιουνίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω".

9 Ιουνίου 2023 - Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω" 

Τα σκουπίδια και τα μπάζα στον χώρο του γκαράζ δείχνουν την ανάγκη μιας νέας στρατηγικής για την καθαριότητα και το πράσινο.

Αποκαρδιωτική εξακολουθεί να είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος του γκαράζ, ο οποίος θυμίζει περισσότερο χωματερή παρά βουνό, καθώς παντού ξεπροβάλουν πλαστικές σακούλες, μπάζα ενώ επανατοποθετούνται νέα κλαδιά και εμφανίζονται πλέον και σκουπίδια στη θέση αυτών που απομακρύνθηκαν, παρά τις ρητές απαγορεύσεις από το Δασαρχείο. Μια επίσκεψη στον χώρο του γκαράζ του δήμου μας θα πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο.«Καλές οι συζητήσεις και η διοργάνωση φόρουμ για την προστασία του Υμηττού, ωστόσο θα πρέπει να δούμε στην πραγματική του διάσταση το πρόβλημα και οι υπεύθυνοι να δώσουν επιτέλους λύσεις», σημειώνει ο επικεφαλής της παράταξης η «Πόλη που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής.

Το ζήτημα με την κομποστοποίηση των κλαδιών στον Υμηττό και τα… βουνά που σχηματίζουν τα μπάζα έχει επισημάνει και στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και επανειλημμένα εδώ και χρόνια ο επικεφαλής της παράταξης Γαβριήλ Αραμπατζής, ζητώντας εξηγήσεις από τη δημοτική Αρχή.


Η αποτυχία της διοίκησης του δήμου για προστασία του Υμηττού, που μοιάζει ευάλωτος μπροστά στο επερχόμενο καλοκαίρι, δείχνει την ανάγκη μιας νέας στρατηγικής για την καθαριότητα και το πράσινο.

Η παράταξή μας δίνει έμφαση στην ποιότητα ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος. Θα εργαστούμε για τη δημιουργία πράσινων χώρων, περιορίζοντας τη ρύπανση και προάγοντας την αειφορία. Θα προωθήσουμε τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και θα ενθαρρύνουμε την υιοθέτηση πρακτικών που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.Γαβριήλ Αραμπατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης - "Η Πόλη που θέλω"