Ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης Με Την Δημοτική Κίνηση "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" - Θοδωρής Παπαδάτος.



Ο Babis Panotopoulos είναι γνωστό μέλος της κοινωνίας της Ηλιούπολης, με ενεργό συμμετοχή στα τοπικά, και όχι μόνο, δρώμενα. Γνωρίζει τα θέματα της πόλης και έχει ιδέες και προτάσεις για την επίλυσή τους, πάντοτε ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο αξιακό κώδικα. Γι' αυτό, ακριβώς, το λόγο είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε ένα ευρύτερο κοινό.

Ο Μπάμπης είναι ένας άνθρωπος με σημαντικό επαγγελματικό και ακαδημαϊκό υπόβαθρο· υπόβαθρο που συνεχώς εξελίσσει πολύπλευρα.

Με μόχθο έχει πετύχει πάρα πολλά, υπερασπιζόμενος, ακόμη και με προσωπικό κόστος, το γενικό συμφέρον έναντι του ιδιωτικού.

Κατά τη θητεία του στο Γ.Ν. Θήρας όχι μόνο δεν ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά αντίθετα προσπάθησε να βάλει σε τάξη ένα σύστημα που μόνο ως διεφθαρμένο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
Η σημαντική αυτή διοικητική εμπειρία που έχει αποκομίσει, αλλά και η ποιότητα του χαρακτήρα του, αποτελούν εχέγγυα για τον κοινό μας αγώνα για μια πόλη σύγχρονη, ανθρώπινη και φιλική προς το δημότη.

Θοδωρής Παπαδάτος, υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης - Δημοτική Κίνηση "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη".