13 (9+4) χρόνια η Ηλιούπολη βρωμάει και αυτοί ονειρεύονται να διοικήσουν και άλλη φορά για να συνεχίσουν να πειραματίζονται στου Δημότη το κεφάλι.

 



Καλό το παραμύθι σας βρε λεβεντόπαιδα αλλά δεν έχει δράκο.

Από την μια η παράταξη "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" και από την άλλη η παράταξη "ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - Ε.Ν.Α.Κ." που εσχάτως άλλαξε ονομασία, σε "ενωμένοι για την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ", για να ξεχάσουμε φαίνεται την αγρανάπαυσή που βρισκόταν την τετραετή περίοδο που άσκησε διοίκηση.

Με πρωταγωνιστές μια παρέα τοπικών παραγόντων οι οποίοι ταλαιπωρούν την Ηλιούπολη από διαφορετικά κάθε φορά πόστα εξουσίας - διοίκησης που εναλλάσσονται και τους οποίους είναι αλήθεια αν δεν υπήρχε ο Βασίλης Βαλασόπουλος δεν θα τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους.

Νισάφι πια βρε παλιόπαιδα...  13 (9+4) χρόνια η Ηλιούπολη βρωμάει και εσείς για το μόνο που ενδιαφέρεστε είναι η καρέκλα της εξουσίας.

13 (9+4) χρόνια δεν δώσατε λύση στις χαβούζες πέριξ του γκαράζ, 13 (9+4) χρόνια κοκορομαχίες για προμήθεια κάδων απορριμμάτων οι οποίοι σήμερα βρωμάνε γιατί δεν τους πλένετε, 13 (9+4) χρόνια πειραματισμοί στου Δημότη το κεφάλι για την αποκομιδή κλαδιών, μπαζών και ογκωδών και ευθύνες στους άλλους κατά το πως σας βολεύει κάθε φορά...

Καιρός να πάτε σπίτι σας, όλο το παρεάκι, να έρθουν οι επόμενοι, χειρότερα αποκλείεται να τα κάνουν... 

08.08.2023
Ηλιούπολη, Αγία Μαρίνα - Επιδαύρου & Επταλόφου


08.08.2023
Ηλιούπολη, Αγία Μαρίνα - Επιδαύρου & Αρματολών



08.08.2023
Ηλιούπολη, Αγία Μαρίνα - Τιρύνθου & Αρματολών