Ο Κωνσταντίνος Μπώκος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης, με την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής.



Στον σημερινό γρήγορο ρυθμό της ζωής, είναι σπάνιο να συναντήσεις ανθρώπους που επιδιώκουν το καλύτερο για την πόλη τους με αγάπη, αφοσίωση και σοβαρότητα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μπώκος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη " Η Πόλη που Θέλω", είναι ένα πρότυπο αυτής της αφοσίωσης, της σοβαρότητας και της αγάπης προς την πόλη μας, την Ηλιούπολη.

Πέρα από την εξαιρετική του επαγγελματική πορεία ως λογιστής, ο κ. Μπώκος έχει αφιερώσει πολύτιμο χρόνο στη συμμετοχή του σε διάφορους συλλόγους.
Πάντα πρόθυμος ο κ. Μπώκος αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα, του πώς η αλληλεγγύη και η συνεργασία μπορούν να διαμορφώσουν θετικές αλλαγές στην κοινωνία μας και στη πόλη μας.

Η απόφασή του να δηλώσει υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου με την παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" αποτελεί τη φυσική εξέλιξη της δέσμευσής του προς την πόλη μας.
Η εμπειρία του και η ικανότητά του να συνεργάζεται και να επιτυγχάνει αποτελέσματα είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεται η πόλη μας για να προχωρήσει προς τα εμπρός.

Κωνσταντίνε, είναι τιμή μας να σ’ έχουμε στην ομάδα μας.

Η προσφορά σου είναι ανεκτίμητη και σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
Με την στήριξή σου, μπορούμε να κάνουμε την Ηλιούπολη, την πόλη που όλοι θέλουμε.