Με Πτυχία Πληροφορικής Και Ένσημα Προγραμματιστή Στον Ιδιωτικό Τομέα - Ο Γιάννης Τσοπόκης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης με την παράταξη "Η Πόλη που θέλω".Ο Γιάννης Τσοπόκης υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη Η Πόλη που Θέλω.

Ο Γιάννης Τσοπόκης γεννήθηκε και ζει στην Ηλιούπολη, έχει 2 παιδιά και έχει ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά, ως μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ηλιούπολης και του 6ου Δημοτικού Ηλιούπολης.

Είναι εκπρόσωπος της παράταξης στο διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Αγωγής Φροντίδας Και Αλληλεγγύης νομικό πρόσωπο του Δήμου Ηλιούπολης που διαχειρίζεται τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και γνωρίζει καλά τις ανάγκες και τις ευκαιρίες της πόλης μας.

Με πτυχίο Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Υπολογιστών, ο Γιάννης διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της σύγχρονης πόλης.

Έχει εργαστεί για πάνω από 10 χρόνια ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση και υπήρξε Γενικός Γραμματέας των Καθηγητών Πληροφορικής.

Ως προγραμματιστής στον ιδιωτικό τομέα για την τελευταία δεκαετία, ο Γιάννης Τσοπόκης γνωρίζει τις απαιτήσεις της επιχειρηματικής πραγματικότητας.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά οφείλεται στην επιθυμία του να μεταμορφώσει την Ηλιούπολη σε μια σύγχρονη, καινοτόμο και βιώσιμη πόλη.