Έμπειρη Και Δυναμική - Η Ροζαλία (Ρόζα) Καλύβα - Χρήστου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης, με την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής.

 


Με χαρά καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη " Η Πόλη που Θέλω" την Καλύβα-Χρήστου Ροζαλία (Ρόζα) μια γνήσια και δυναμική φωνή της πόλης μας.

Η Καλύβα-Χρήστου Ροζαλία ΡΟΖΑ είναι φοροτεχνικός, γεννήθηκε ζει και εργάζεται στην Ηλιούπολη και διατηρεί λογιστικό γραφείο από το 1986. 
Η πορεία της Ρόζας στην πόλη μας δεν είναι μόνο επαγγελματική αλλά και αυτοδιοικητική.

Ανέπτυξε έντονη κοινωνική δραστηριότητα ως ενεργή πολίτης στο δήμο μας, έχοντας πάντα επίγνωση των αναγκών αλλά και των υποχρεώσεων απέναντι στο δημότη. 
Έχοντας ως αρχή της την αγάπη για το συνάνθρωπο και το δήμο μας, προσπαθεί, πάντα με σεβασμό και ευαισθησία, να ακούει, να αφουγκράζεται και να υπερασπίζεται την αγωνία και τις ανησυχίες των συμπολιτών.

Έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος στην Ηλιούπολη, πρόεδρος του νομικού προσώπου των Παιδικών Σταθμών, έχει αναλάβει επικεφαλής του κέντρου φροντίδας "Αγία Ταβιθά", και πρόεδρος της Δημοτικής Επισκευαστικής-Κατασκευαστικής Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης.

Αγαπητή Ροζα, ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την βοήθεια. 

Μαζί, θα δουλέψουμε προς την κατεύθυνση της πόλης που όλοι επιθυμούμε.
 Μπορεί η “Η Πόλη που θέλω” να γίνει η πόλη που όλοι θέλουμε…