Η Ευαγγελία (Βάνα) Κράκα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης, με την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής.

 Καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη "Η Πόλη που Θέλω", την Ευαγγελία Κράκα.

Η Ευαγγελία (Βάνα) Κράκα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και παιδαγωγικό προσχολικής ηλικίας και σήμερα εργάζεται σε ιδιωτική εταιρία.

Ως Ηλιουπολίτισσα, έχει βιώσει από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις προκλήσεις της περιοχής μας. Ζει στην Ηλιούπολη με την οικογένειά της και είναι μητέρα τριών παιδιών, γεγονός που την καθιστά ευαίσθητη στις ανάγκες των οικογενειών και των νέων.

Επιπλέον, η δραστηριότητά της σε συλλόγους γονέων επί 12 έτη αποδεικνύει την αφοσίωσή της στη βελτίωση της εκπαίδευσης και την υποστήριξη των μαθητών μας, ενώ τα τελευταία έτη είναι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμονων του 2ου Λυκείου Ηλιούπολης.

Η Ευαγγελία (Βάνα) Κράκα που έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της ζωής της σε δραστηριότητες υποστηρικτικές για την τοπική μας κοινότητα και η εμπειρία της στον τομέα της παιδείας είναι πολύτιμη για τη δημοτική μας παράταξη και την πόλη μας.

Η δουλειά της, η συνεισφορά της και η αφοσίωσή της στην περιοχή μας την καθιστούν μια ιδανική επιλογή για τη θέση της δημοτικής συμβούλου.