Τρίποντο Γαβριήλ Αραμπατζή - Ο Αλέξανδρος Σχορτσανίτης, ένας καλόψυχος γίγαντας με αδαμάντινο χαρακτήρα, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης, με την παράταξη "Η Πόλη που θέλω".

 


Με χαρά καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη " Η Πόλη που Θέλω" τον Αλέξανδρο Σχορτσανίτη, και είμαστε βέβαιοι ότι η προσφορά του θα είναι ανεκτίμητη.

Ο Αλέξανδρος Σχορτσανίτης κατοικεί στην Ηλιούπολη μαζί με την οικογένειά του.

Ως πατέρας δύο υπέροχων κοριτσιών, κατανοεί τη σημασία της ανάπτυξη των νέων γενεών και τη δημιουργία μιας ασφαλούς και ευημερούσας πόλης για τα παιδιά μας. Ο Αλέξανδρος είναι ενεργό μέλος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου όπου φοιτούν τα παιδιά του. Η αγάπη του για τον αθλητισμό, κυρίως το μπάσκετ, αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής του.

Είναι πτυχιούχος της αθλητικής σχολής δημοσιογραφίας ΚΑΡ (Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ), και σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Με στόχο μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους τους κατοίκους μας, το όραμά του είναι να επιλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με συνέπεια και δυναμική, προωθώντας την ποιότητα ζωής και την αλληλεγγύη στην κοινότητά μας.

Ας υποδεχθούμε λοιπόν τον Αλέξανδρο Σχορτσανίτη με ενθουσιασμό, καθώς ξεκινάμε αυτήν τη σημαντική πορεία για τη δημιουργία της πόλης που ονειρευόμαστε. 
Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να κάνουμε την «Πόλη που θέλω» να γίνει η Πόλη που όλοι θέλουμε.