Ο Κώστας Σαΐνης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης με την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής.

 
Αγαπητοί συμπολίτες,

αποφάσισα να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την δημοτική παράταξη "Η Πόλη που θέλω" και τον Γαβριήλ Αραμπατζής - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

Η απόφασή μου δεν είναι απλώς μια προσωπική επιλογή, αλλά ένας βαθύς και ειλικρινής στόχος να συμβάλλω στη βελτίωση της Ηλιούπολης που αγαπώ και ζω μαζί με τα παιδιά μου.

Καθώς αναλαμβάνω αυτήν την πρόκληση, δεσμεύομαι να ακούω τις φωνές σας, να αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες σας και να δουλεύω ακούραστα για την ευημερία όλων μας. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά μέσα από την καινοτομία, την ανοιχτή συζήτηση και την αποφασιστικότητα. 

Μαζί με την ομάδα του υποψηφίου Δημάρχου Γαβριήλ Αραμπατζή, θα εργαστούμε για μια πόλη πιο βιώσιμη, πιο προσβάσιμη και πιο φιλική προς κάθε πολίτη.

Σας καλώ να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες, τις προτάσεις και τις ανησυχίες σας.

Είμαι εδώ για να σας ακούσω και να σας εκπροσωπήσω με αποφασιστικότητα και αφοσίωση. Ας συνεργαστούμε για να κάνουμε την Ηλιούπολη μας ακόμα καλύτερη, μια πόλη που θα είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Εμείς μπορούμε να κάνουμε την Ηλιούπολη μας την πόλη που όλοι θέλουμε.

Κώστας Σαΐνης