Από τις λαϊκές αγορές στην κορυφή της Ευρώπης.

 


Δήμητρα Κατσαγώνη και Σταμάτης Κατσαγώνης, δύο νέα παιδιά που ξεκίνησαν από τους πάγκους της Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και κατάφεραν σε νεαρή ηλικία να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης στο kick boxing.


Η Δήμητρα, τη χρονιά που μας πέρασε κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στο Τζέσολο Λίντο, στην Ιταλία ενώ ο Σταμάτης παρά τα δεκαοχτώ του χρόνια κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση, ενώ ένα μόλις μήνα αργότερα σκαρφάλωσε και πάλι στην κορυφή, αυτή τη φορά της Ευρώπης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε επίπεδο ανδρών.Με ιδιαίτερη αγάπη για τα μαχητικά αθλήματα, τα αδέρφια Κατσαγώνη έδειξαν πως διαθέτουν όλα τα προσόντα για να εξελιχθούν και να εκπροσωπήσουν τα επόμενα χρόνια την Ελλάδα σε κορυφαίες διοργανώσεις φέρνοντας ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Έτσι σήμερα πλέον η Δήμητρα Κατσαγώνη ετοιμάζεται για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων στην Κωνσταντινούπολη που ξεκινάει στις 25 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 3  Σεπτεμβρίου ενώ ο Σταμάτης Κατσαγώνης προπονείται εντατικά με το βλέμμα στραμμένο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Αlbufeira της Πορτογαλίας από τις 17 Νοεμβρίου έως 26 Νοεμβρίου.


«Το σωματείο της Γ’  Λαϊκής Αγοράς Αθηνών στέκεται, ηθικά και υλικά, σταθερά δίπλα στη Δήμητρα και τον Σταμάτη Κατσαγώνη δύο νέα παιδιά βγαλμένα από τα σπλάχνα των λαϊκών αγορών που πλέον φορώντας το εθνόσημο στο στήθος τους  συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους. Έχουν αποδείξει ότι έχουν τη ψυχή, την πίστη και τη θέληση να τα καταφέρουν! Οι ευχές όλων των συναδέλφων μας θα τους ακολουθούνε και σε αυτήν την προσπάθειά τους», επισήμανε με νόημα ο πρόεδρος της Γ’  Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και γενικός γραμματέας της ΠΟΣΠΛΑ Κώστας Σφύρλας!

Δήμητρα και Σταμάτη καλή επιτυχία!Πηγή:

https://laikesagores.com/article-news/apo-tis-laikes-agores-stin-koryfi-tis-eyropis/5956/?