Ο Νίκος Ζαρκαδούλας, Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καισαριανής.

 


Γεννήθηκε στη Σίμου Ναυπακτίας. Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Πρότυπη Σχολή Πειραιώς. Ζει στην Καισαριανή από το 1974.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, ασκεί μαχόμενη δικηγορία από το 1980. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παπαθανασίου-Ζαρκαδούλα και έχουν 4 παιδιά και εγγόνια.
Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση εκλεγμένος στο φοιτητικό κίνημα. Πρωτοστάτησε στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων και την υπεράσπιση κοινωνικών δικαιωμάτων. Δραστηριοποιήθηκε στη διεκδίκηση δικαιωμάτων των πολυτέκνων. Υπήρξε εξωκοινοβουλευτικό μέλος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ και μέλος του συμβουλίου του ΕΦΕΤ για 6 χρόνια.

Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολείται από το 1998. Υποψήφιος Δήμαρχος και τέσσερες(4) φορές εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος.
Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου 2011-2014.
Μέλος των ΔΣ Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΗΚ) από το 2008( ίδρυση) και του Νομικού Προσώπου του «ΜΑΝΩΛΙΔΗ» του Δήμου μας και διάφορων επιτροπών του Δήμου.
Συμμετείχε ενεργά στις διεκδικήσεις της Πόλης μας για το Σκοπευτήριο, Υμηττό, κυκλοφοριακό, Μετρό κ.ά).
Ιδρυτικό μέλος της "Όμορφης Πόλης" το 2018.
Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου 2019-2023.
"Όλα αυτά τα χρόνια αναδείξαμε τα προβλήματα και τις παθογένειες του Δήμου μας. Συμμετείχα πάντοτε με άποψη και προτάσεις, με λύσεις για τα προβλήματα του Δήμου μας.
Συστρατεύτηκα με την Μπεττίνα Γραφίδου και την "Πρώτη φορά Καισαριανή" το 2018.
Συνεχίζουμε με την ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ - ΜΠΕΤΤΙΝΑ ΓΡΑΦΙΔΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ.
Όραμα και πιστεύω μας μια Καισαριανή σύγχρονη, φιλική προς τον Πολίτη, καθαρή και προσβάσιμη σε όλους,, χωρίς αποκλεισμούς, με διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων της πόλης και λογοδοσία, με σεβασμό στην Ιστορία της, αλλά και στο περιβάλλον της
Η Δημοτική μας Κίνηση ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ, με επικεφαλής την Μπεττίνα Γραφίδου, έχει την γνώση, την θέληση και την αποφασιστικότητα να οδηγήσει την Καισαριανή σε ένα καλύτερο μέλλον."
Καλό αγώνα και με τη Νίκη!!!!