Ψηφοδέλτιο Και Διοίκησης Και Νίκης Από Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή - "Η Πόλη που θέλω".

 


Μπορεί φέτος να μην έχει θαλασσινά μπάνια για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης κο Γαβριήλ Αραμπατζή - "Η Πόλη που θέλω" καθώς όλο τον Αύγουστο θα βρίσκεται στην πόλη και στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην Αγία Μαρίνα αλλά το τελικό αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου θα δικαιώσει και τον έντιμο αγώνα του αλλά και τις προσδοκίες του.

Ψηφοδέλτιο Και Διοίκησης Και Νίκης Από Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης και έμπειρο πλέον αυτοδιοικητικό Γαβριήλ Αραμπατζή - "Η Πόλη που θέλω" αφού η σωστή και αποτελεσματική Διοίκηση απαιτεί και Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους με ένσημα.

Πολλοί ήδη έχουν χάσει τον ύπνο τους και για να μην τρέφουν αυταπάτες θα τους προτείνουμε να ενημερώνονται από την επίσημη σελίδα https://ipolipouthelo.gr/category/%ce%bd%ce%ad%ce%b1/ της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" για το βιογραφικό και τους υποψηφίους του κου Αραμπατζή. 

Να σημειώσουμε επίσης ότι η σελίδα της παράταξης σε αντίθεση με κάποιες άλλες παράταξης της 4ετούς αγρανάπαυσης λειτουργεί και ενημερώνεται καθημερινά από την ίδρυση της παράταξης που πρεσβεύει και αντιπροσωπεύει το νέο στην πράξη και όχι στα λόγια με επικοινωνιακά μόνο συνθήματα και φανφάρες.