Ηλιούπολη: Τα Μάθατε Τα Νέα Εκεί Στο ΕΝ.Α.Κ.;

 


Δεν άρεσαν οι πρόσφατες ανακοινώσεις - αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συνδημότη μας κου Παναγιώτη Δριμυλή στην παράταξη "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος και έσπευσαν να βγάλουν μια άτοπη ανακοίνωση η οποία μάλλον γύρισε μπούμερανγκ.




Η ανάρτηση Παναγιώτη Δριμυλή - 28.08.2023

Στάθη ή κ. Ψυρροπουλε, όπως προτιμάς ας ξεκινήσουμε από το προφανές.

Δημιούργησες μια κρίση, κατόπιν επιλογών σου, σε εσένα, τους ανθρώπους σου, την παράταξη σου. Οι κρίσεις όπως δημιουργούνται, μαζί και η επίλυση τους, είναι το κατάλληλο και καθοριστικό πεδίο για να κριθεί η ικανότητα, στην προκειμένη περίπτωση ενός υποψηφίου δημάρχου. Στην περίπτωση μας, ενώ δημιούργησες εκ του μηδενός μια κρίση που μπορούσε να λυθεί με ένα απλό τηλεφώνημα και δύο κουβέντες, γράφεις και γράφω σεντόνια και πιθανά έτσι θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα τη ζωή μας. Εγώ δεν βαριέμαι.

Απέτυχες παταγωδώς να φανείς αντάξιος της διαχείρισης ενός σχετικά απλού πράγματος και το μετατρέπεις σε Οδύσσεια. Πως θα τα καταφέρεις σε πιο δύσκολα πράγματα, όπως απαιτεί η θέση ενός δημάρχου;

Λοιπόν στο αντικείμενο μας.

Κ. Ψυρροπουλε δημιουργείς χάρη εντυπωσιασμού αόρατους εχθρούς με ύπουλα κριτήρια, σκοτεινούς πόθους και σκοπούς που βάλλουν με μεθοδευμένες ενέργειες εναντίον σου και εναντίον της παράταξης σου. Γιατί δεν ονομάζεις αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις;

Εγώ ο Παναγιώτης Δριμυλης έγραψα εναντίον σου και θα ξαναγράψω και σήμερα.

Σε πια επιφυλακή και υπηρεσία βρίσκομαι; Δήμαρχος θέλεις να γίνεις. Ανέλαβε τις ευθύνες σου και αποκάλυψε με. Με απλοϊκή γραφή και περιφερειακό λόγο θα με αποκαλύψεις; Είναι η γραφή και ο λόγος, φιλόλογος νομίζω είσαι πρέπει να ξέρεις, που χρησιμοποιούν όλοι οι "ψεκασμενοι".

Δημιουργία εχθρού, συσπείρωση δυνάμεων κλπ στη βάση της αοριστολογίας. Εμπλέκεις ξαφνικά τον Βαλασόπουλο, ενώ για σένα έγραψα εγώ, όχι για τον Βαλασόπουλο.
Πάλι όμως και εδώ δεν ξέρεις τι γράφεις, αν τα γράφεις εσύ προσωπικά και όχι κάποιος συνεργάτης σου.
Ο Βαλασόπουλος ήταν σε δύο δικαστήρια μάρτυρας. Στου "Συνεργείου", που εγώ τον κάλεσα να είναι μάρτυρας, δέχτηκε, αλλά δεν ήρθε ποτέ.
Γνωρίζω ότι ήταν μάρτυρας στο μεγάλο δικαστήριο με όλες τις υποθέσεις, σε μια κατηγορία μαρτύρων που τελικά στο τέλος αποφασίστηκε από την έδρα και τους δικηγόρους να μην καταθέσει, λόγω χρόνου. Δεν γνωρίζω αν πήγε ποτέ στο μεγάλο δικαστήριο.

Η ουσία βέβαια ήταν και είναι ότι ο Βαλασόπουλος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων τουλάχιστον θεσμικά. Εγώ όχι μόνο δεν έχω να του προσάψω κάτι, αλλά αντίθετα τον ευχαριστώ για αυτό. Στην υπερβολή γράφεις, ότι ήταν ο πρώτος δήμαρχος που επισκέφτηκε το Συνεργείο. Όντως επισκέφτηκε το Συνεργείο, αλλά έπρεπε να έρθει κι ο δήμαρχος του Χολαργού ή της Λάρισας; Αυτό είναι το καθήκον του δημάρχου, άμα γίνει μακελειό στην πόλη του. Πολύ μιλάμε όμως για τον Βαλασόπουλο, ενώ δεν έχει σχέση.

Φυσικά ως νέος επιστήμονας, φέρελπις πολιτικός, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το δημοκρατικό φρόνημα δεν έχει κληρονομικότητα, κατακτιέται και θέλει πολύ κόπο και κότσια. Ο Βαλασόπουλος έδειξε ότι έδειξε. Εσύ να δούμε. Μια υποσημείωση εδώ. Ούτε τον Στίγκα των Σπαρτιατών δεν του χρέωσα. Ήταν άγνωστος και ασήμαντος τότε.

Εσύ τελικά ακόμα δεν ξέρουμε τι έχεις κάνει. Γιατί πήγες σε πρώην υποψήφια βουλεύτρια της Χρυσής Αυγής;

Επειδή είχε υψηλό δημοκρατικό φρόνημα ο Βαλασόπουλος, είπες ότι δεν τρέχει τίποτα,ας ρίξουμε δίχτυ στην ακροδεξιά και τους νεοναζί;

Δεν κατάλαβες τι έκανες;

Είσαι αγνός και παρθένος όπως λένε οι φίλοι σου; Ότι και να έχεις κάνει παραμένουν τα ίδια ερωτήματα.

Πως τόλμησες να γίνεις εσύ πλυντήριο, να διασύρεις το δημοκρατικό φρόνημα της παράταξης σου, των συνεργατών σου;

Κ. Ψυρρόπουλε, γίνε αστέρας του life style,γλεντα τη ζωή σου, χόρεψε ζεμπεκιές, παράτησε τα πολιτικά, σε μπερδεύουν και σε χαλάνε.
Παναγιώτης Δριμυλής, ένας ύπουλος και υποχθόνιος τύπος.



Και η ανάρτηση του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης κου Στάθη Ψυρρόπουλου-"ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ"

28.08.2023

Αποφασίσαμε ως Παράταξη, αλλά κι εγώ προσωπικά, να μην απαντάμε σε προπαγανδιστικά και καθοδηγούμενα σχόλια που κρύβουν υπόγεια συμφέροντα και να κοιτάζουμε μόνο μπροστά. Και γι' αυτό είμαστε μπροστά!
Υπάρχουν όμως κάποιες κόκκινες γραμμές που έχουμε θέσει και δεν μπορούμε παρά να απορούμε με το μέγεθος της απαξίωσης της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των υπόγειων διεργασιών.
Θα μπορούσε κάποιος να αμφισβητήσει τα υψηλά δημοκρατικά φρονήματα που φέρει μία από τις ιστορικότερες παρατάξεις της πόλης μας όπως είναι ο συνδυασμός "Πρώτα η Ηλιούπολη";
Ιστορικά στελέχη, αγώνες και μαρτυρίες ενάντια στην Χρυσή Αυγή στο δικαστήριο από τον προηγούμενο δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο ο οποίος υπήρξε ο πρώτος δήμαρχος που επισκέφτηκε το «Συνεργείο», άνθρωποι σημαντικοί με δημοκρατικό αποτύπωμα όπως είναι ο Γρηγόρης Λαμπράκης που βρίσκεται εδώ και χρόνια δίπλα μας και μας τιμά με την παρουσία του.
Να μιλήσουμε για προτάσεις μας όπως η ονοματοδοσία αίθουσας του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης με το ονοματεπώνυμο-σύμβολο "Μανώλης Γλέζος" ενάντια στο φασισμό;
Απαντώ προσωπικά σε όλους όσοι είχαν την πρόθεση να αμαυρώσουν δόλια την παράταξη με μεθοδευμένες ενέργειες και βρίσκονται μόνιμα σε επιφυλακή (και θα βρίσκονται βέβαια μέχρι τις εκλογές σε εντεταλμένη υπηρεσία), να αναζητήσουν τον φασισμό μέσα τους, όταν προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να στηρίξουν το υπάρχον σύστημα, παραπλανώντας τους πολίτες με ψευδείς ισχυρισμούς που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Είμαστε ανοιχτοί στην Αλήθεια.
Τη διεκδικούμε υπέρ των δημοτών.
Γι' αυτό και θα είμαστε η πιο διαφανής δημοτική αρχή που θα έχει περάσει ποτέ!