Τον Χρησιμοποίησαν Και Τον Άδειασαν.

 


Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός,  τομεάρχης Μεταφορών -  Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πλέον υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Αθανάσιος Βαμβίνης μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής.

Και η αλήθεια είναι ότι από την αρχή βλέπαμε ότι η πλειοψηφία των παραγόντων που του χτυπούσαν την πλάτη και του έλεγαν να τραβήξει μπροστά στην πρώτη στραβή θα τον άδειαζαν γιατί βασικό τους μέλημα ήταν απλώς να τον χρησιμοποιήσουν. 
Κάποιοι μάλιστα πριν εκδώσει την ανακοίνωση απόσυρσης της υποψηφιότητάς του είχαν κλείσει σε άλλες παρατάξεις, κανένας βέβαια από αυτούς με την παράταξη αρχών, ήθους και συνέπειας "Η Πόλη που θέλω" του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης κου Γαβριήλ Αραμπατζή.

Σε χρησιμοποίησαν λοιπόν αγαπητέ Θανάση και εσύ δεν ήξερες μεν από Ηλιούπολη αλλά δεν ρώτησες και ποτέ να μάθεις τους σωστούς ανθρώπους.

Σημείωνε τώρα λοιπόν αγαπητέ Θανάση ποιοι από όσους σου χτυπούσαν την πλάτη θα συνεχίσουν μαζί σου και ποιοι θα πετάξουν για άλλες παρατάξεις για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Ας είναι. Θα έχουμε πολύ χρόνο στο μέλλον να αναλύσουμε αυτό το θέμα. 

Για την ώρα θα μεταφέρουμε απλά στους φίλους της στήλης μας την χθεσινή ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κου Αθανασίου Βαμβίνη. "Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Όσοι με γνωρίζετε καλά, ξέρετε ότι σέβομαι σε απόλυτο βαθμό τις διαδικασίες και τους θεσμούς, τη συνέχεια στη διοίκηση και την ανάγκη συνοχής στην κοινωνία.

Το μήνα που μεσολάβησε από την ανακοίνωση της πρόθεσης μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος για την Ηλιούπολη μέχρι σήμερα, προσπάθησα με ειλικρίνεια και επιμονή να βρεθεί ενωτική λύση στον κεντροδεξιό χώρο της Ηλιούπολης. Άλλωστε αυτή ήταν η αποστολή μου εξ αρχής.

Πρότεινα όλες τις πιθανές λύσεις, χωρίς να είναι προαπαιτούμενο να είμαι επικεφαλής της προσπάθειας, αλλά σίγουρα συνδιαμορφωτής.

Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Συνεκτίμησα όλες τις πιθανές επιλογές και αποφάσισα να μην επιμείνω στην υποψηφιότητά μου, αλλά στην επισημοποίηση της παρουσίας του Αυτοδιοικητικού Φόρουμ Ηλιούπολης στην κοινωνία των πολιτών, το οποίο εφεξής θα φέρει το διακριτικό "Νέα Ηλιούπολη", με στόχο την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της πόλης μας.

Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τα μέλη της ομάδας μας, η οποία όντως συγκέντρωνε όλα τα ποιοτικά στοιχεία για μια "Νέα Ηλιουπολη".

Το ταξίδι μας τώρα ξεκινά!".