Ηλιούπολη - Η κα Κατερίνα Λουκάκη Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής (Κεντρικός Τομέας).

 


Από τα σημαντικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην Ηλιούπολη η κτηνίατρος κα Κατερίνα Λουκάκη αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Δίνουμε τα χέρια !!!

"Η Αυτοδιοίκηση, ειδικά στην Περιφέρεια πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει" λέει ο κατ’ εξοχήν αυτοδιοικητικός με τη μεγάλη εμπειρία (41 χρόνια στην αυτοδιοίκηση) και το λαμπρό βιογραφικό Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης .

Η Περιφέρεια συνεχίζει πρέπει να παίζει πρωτεύοντα ρόλο και όχι να υποβαθμίζεται σε ένα απλό κυβερνητικό Υπουργείο Αττικής .

Η λαίλαπα της τελευταίας πυρκαγιάς δυστυχώς απέδειξε οδυνηρά το τι σημαίνει η παντελής απουσία και η αδράνεια της Περιφέρειας.

Είναι τιμή για εμένα και νέα πρόκληση, η πρόσκληση του Γιώργου Ιωακειμίδη Υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής να συστρατευθούμε και να πορευτούμε μαζί στο προοδευτικό ψηφοδέλτιο της παράταξης Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης που διεκδικεί να αλλάξει το ζοφερό κλίμα που κυριάρχησε με τις γνωστές επιλογές των τελευταίων χρόνων στην Περιφέρεια Αττικής.

Οφείλω να βοηθήσω να υλοποιήσει η παράταξη του το προοδευτικό πρόγραμμα και το όραμα της σε πολλούς σημαντικότατους τομείς.

Μου ζήτησε ειδικότερα να δούμε μαζί ιδέες και λύσεις για την ουσιαστική ευζωία των ζώων συντροφιάς, δεσποζομένων και αδέσποτων, τον τρόπο που θα αναπτυχθεί η σωστή ζωοφιλία από την ευαίσθητη παιδική ηλικία, να ενδιαφερθούμε για την ευζωία των παραγωγικών ζώων της μεγάλης περιφέρειας της Αττικής και φυσικά την ευζωία και την προστασία της άγριας πανίδας, όπου και αν τη συναντούμε και όση έχει απομείνει, έτσι όπως έχουμε βιώσει να έχουν διαλυθεί όλα... μιας και λέει δεν είχαμε απώλειες....
Αλήθεια έχουμε καταλάβει τι σημαίνει απώλεια για τον τόπο αυτό;

Κατεβαίνω λοιπόν ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα με συναίσθημα κυρίως και όχι με τη λογική που ίσως με οδηγούσε πια σε πιο ήρεμα νερά μιας αποστρατείας από το πολιτικό γίγνεσθαι".