Δακρύβρεχτη Ανακοίνωση Με Αστείες Δικαιολογίες Για Τη Νέα Συνεργασία Και Τους Επερχόμενους Τίτλους Τέλους.

 Οι άλλες παρατάξεις ακολουθούν μοναχικούς δρόμους με όπλο την ατομική αυθεντία και τη φιλοδοξία εκάστου μας αναφέρει στην σημερινή ανακοίνωσή της η παράταξη "ΕΝ.Α.Κ." - επικεφαλής Δημήτρης Πανταζόπουλος.

Η παράταξη δηλαδή που δεν τολμά να κατέβει αυτόνομα στις Δημοτικές εκλογές μετά το 2014 και έχει επιλέξει τον ρόλο της προσκωλυόμενης μέμφεται σήμερα τις παρατάξεις που αυτόνομα λαμβάνουν μέρος στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ζητώντας την ψήφο του Ηλιουπολίτη και της Ηλιουπολίτισσας, ζητώντας την ψήφο του εκλογικού σώματος.

Δακρύβρεχτη λοιπόν η σημερινή ανακοίνωση του ΕΝ.Α.Κ. με αστείες δικαιολογίες για τη νέα συνεργασία που θα φέρει και τους τίτλους τέλους της. 

Και μπορεί η παράταξη "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος να συνάντησε το νέο στην παράταξη των παλαιμάχων του ΕΝ.Α.Κ. αλλά το σίγουρο είναι ότι όλοι μαζί τους στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα δώσουν την ευκαιρία στον Ηλιουπολίτικο λαό να θέσει και τις δυο παρατάξεις στο χρονοντούλαπο της τοπικής ιστορίας.Δημοτικές Εκλογές - Ηλιούπολη 2023
Τα προβλήματα, οι ανάγκες και το μέλλον της πόλης απαιτούν λύσεις.

Σε 35 ημέρες οι πολίτες θα εκλέξουν την επόμενη δημοτική αρχή.

Οι διαμάχες, οι λυκοφιλίες, οι κωλοτούμπες, οι αντεγκλήσεις οι διαφωνίες και οι προσωπικές επιθέσεις δεν αφορούν σήμερα κανέναν, και ειδικά τους πολίτες.

Οι ανάγκες της εποχής που ζούμε επιβάλλουν ειλικρινή συνεργασία, ενότητα δυνάμεων σε κοινό πρόγραμμα, συνεννόηση και συμπόρευση για την πόλη και τις ανάγκες της.

Καθαριότητα, πράσινο, ανακύκλωση, ηλεκτροφωτισμό, πρωτοβάθμια υγεία, καθημερινότητα, δημόσια συγκοινωνία, δημόσια περιουσία, λεωφόρος Κατεχάκη, Εμπορικό κέντρο, ελεύθερη πρόσβαση, πεζοδρόμια, αισθητική της πόλης, περιμένουν πεισματικά απαντήσεις και κυρίως, λύσεις.

Εννέα υποψήφιοι δήμαρχοι διεκδικούν την ψήφο. Δυσκολεύεσαι να διακρίνεις διαφορές ουσίας, Η αυτοδιοικητική εικόνα της πόλης, παρουσιάζει την παρακάτω εικόνα :

Ο δήμαρχος Γ. Χατζηδάκης δεν αξιοποίησε την ισχυρή εντολή που πήρε το 2019. Η σκέψη, η δράση και το ενδιαφέρον του είναι η επανεκλογή του με όποιο τρόπο. Δεν υλοποίησε όσα υποσχεθήκαμε, δεν άφησε το χνάρι τής δημιουργίας, και της προοπτικής.
Προτίμησε να ενα νέο σχήμα χωρίς δεσμεύσεις, αρχές, προσανατολισμό και ενιαία πολιτική συμπεριφορά προς τους πολίτες.

Ο Βασ. Βαλασόπουλος εχει αποχωρήσει απο το 2019 απο την αυτοδιοικητική ζωή της πόλης και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών του συμβούλων προσαρτήθηκε γρήγορα κι εύκολα δίπλα στον Γ. Χατζηδάκη. Οι άλλες παρατάξεις ακολουθούν μοναχικούς δρόμους με όπλο την ατομική αυθεντία και τη φιλοδοξία εκάστου.

Το ΕΝΑΚ *(Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα) δεν θα κατέλθει αυτόνομα στις δημοτικές Εκλογές. Εχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση, την αγάπη και τον σεβασμό απο τους Ηλιουπολίτες την τελευταία 15ετία. Το ΕΝΑΚ θα συνεχίσει να συμμετέχει και να προσφέρει μέσα στην κοινωνία των πολιτών, πάντα με θέσεις, προτάσεις και δράσειςγια ολα τα μεγάλα και τα καθημερινά προβλήματα της πόλης.

Θα συνεργαζόμαστε πάντα με όποιους έχουν όραμα και πείθουν οτι μπορούν να ακούσουν, να το ενισχύσουν, να το συνδιαμορφώσουν και να το υλοποιήσουν.

Μία πρόκληση για το ΕΝΑΚ και μία νέα ελπίδα για την Ηλιούπολη είναι η συνεργασία, η συνεννόηση και τελικά η συμπόρευση με τον Στάθη Ψυρρόπουλο.

Θέλω να ευχηθώ καλή δουλειά και καλή επιτυχία στα μέλη του ΕΝΑΚ που θα συμμετάσχουν στις ερχόμενες Εκλογές με τον Στάθη Ψυρρόπουλο. Θα είμαι κοντά τους, δίπλα τους με αποκλειστικό στόχο να ειναι χρήσιμοι και ουσιαστικοί στην Ηλιούπολη και τους ανθρώπους της. Οι πολίτες μάς γνωρίζουν, μας εμπιστεύονται και μας τιμούν για το ήθος, την προσφορά και την εντιμότητά μας.

Το ΕΝΑΚ συνεχίζει, συμμετέχει, επιμένει για μία πόλη

Φιλική και Φιλόξενη - Σύγχρονη και Προσβάσιμη - Ανθρώπινη και Διακριτή.
Ο επικεφαλής Δημήτρης Πανταζόπουλος
Ο γραμματέας Γιώργος Μπενάς