Γαβριήλ Αραμπατζής, Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης - "Η Πόλη που θέλω": Ανησυχία και Απογοήτευση από την Αδράνεια της Δημοτικής Αρχής.




Ανησυχία και Απογοήτευση από την αδράνεια της δημοτικής αρχής.

Με βαθιά ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε την αδράνεια της δημοτικής αρχής όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί όταν η βροχόπτωση είναι έντονη, κυρίως στην οδό Κατεχάκη και τη συμβολή της με την οδό Αναστάσεως, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης μας.



Οι εικόνες από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας καταδεικνύουν ότι, για μία ακόμη φορά, ο Δήμος μας δεν είναι προετοιμασμένος για τέτοιες κρίσιμες στιγμές. Τα φρεάτια είναι γεμάτα χώμα και χορτάρια, ενώ το αντιπλημμυρικό έργο παραμένει σταματημένο εδώ και μήνες.

Όμως, εμείς στο δημοτικό συμβούλιο είχαμε επισημάνει τους πιθανούς κινδύνους πολλούς μήνες πριν.(ακολουθεί απόσπασμα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20/10/22).




Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη και απαιτεί δράση. Πρέπει να δράσουμε αποφασιστικά για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα σοβαρά προβλήματα και να μην επιτρέψουμε να επαναληφθούν τέτοιες καταστάσεις στο μέλλον, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών μας.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής να ξεκινήσει άμεσα το αντιπλημμυρικό έργο και να διορθωθούν οποιεσδήποτε αστοχίες υπάρχουν, προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών μας.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να μην βρεθούμε ξανά στα δελτία ειδήσεων.

Η ασφάλεια των πολιτών μας είναι πρωταρχική προτεραιότητα όλων, και προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε ακούραστα για να την διασφαλίσουμε.