Το Μήνυμα Της Κατερίνας Χαρίτου Ενός Γλυκύτατου Ανθρώπου Με Κινητική Αναπηρία Και Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Ηλιούπολης Με Την Παράταξη "Η Πολη που θέλω".



Αξιότιμοι Δημότες Ηλιούπολης,

Επιστρέψτε μου να συστηθώ!
Ονομάζομαι Κατερίνα Χαρίτου.
Γεννήθηκα το 1967 στην Γερμανία και μεγάλωσα στην Ελλάδα.
Ως απόφοιτη του 2ου Λυκείου Ηλιούπολης το 1983, ξεκίνησα ένα ταξίδι γνώσης και κατανόησης. Ένα ταξίδι που ορίζεται από την ανθεκτικότητα!
Περπάτησα και συνεχίζω να περπατώ ένα μονοπάτι που κάποιοι ίσως το βρούν δύσκολο, όμως μου χάρισε εμπειρίες και μια βαθιά κατανόηση της ζωής.
Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και ένας άνθρωπος με κινητική αναπηρία. Κοινώς, ΑμεΑ.
Ένα ιατρικό λάθος με οδήγησε σε σπαστική παραπληγία-παραπάρεση. Ο πόνος μεγάλος, -αλλά- η ωρίμανση ταχύτατη, η οποία τροφοδότησε την επιθυμία μου να μετατρέψω τις αντιξοότητες σε πηγή έμπνευσης.
Πολλές οι δυσκολίες, πολλές οι προκλήσεις, πολλές οι δοκιμασίες, που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας με παντός είδους αναπηρίες στην Ελλάδα.
Σε μία χώρα τόσο όμορφη με τέτοια ιστορία και όμως χωρίς καμμία -μα καμμία- υποδομή!
Κανένα «δίχτυ προστασίας» για ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Κοινωνική μέριμνα η οποία «λάμπει» δια της απουσίας της!
Επιθυμία μου, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους της Ηλιούπολης και ιδιαίτερα για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως. Να υπάρξει επιτέλους προσβασιμότητα και πρόοδος σε όλους τους τομείς της πόλης μας!
Συνεργαζόμενη και συνοδοιπόρος με τον αξιότιμο κ. Γαβριήλ Αραμπατζή, θα αγωνιστούμε για να μετατραπεί η αγαπημένη μας Ηλιούπολη, σε μία πόλη στολίδι!
Σε μία πόλη που ο πολίτης θα ευδοκιμεί!
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Κατερίνα Ν. Χαρίτου