Η νεαρή Ηλιουπολίτισσα Καλλιόπη (Κέλλυ) Παλαιοθόδωρου Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών Με Το Ψηφοδέλτιο Του Γιώργου Ιωακειμίδη - “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης“.

 



Για Τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Δήμοι που ανήκουν στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών


  • Δήμος Αθηναίων
  • Δήμος Βύρωνος
  • Δήμος Γαλατσίου
  • Δήμος Δάφνης-Υμηττού
  • Δήμος Ζωγράφου
  • Δήμος Ηλιουπόλεως
  • Δήμος Καισαριανής
  • Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας



Παλαιοθοδώρου Καλλιόπη (Κέλλυ) του Χαράλαμπου και της Αγγελικής 

Κατοικώ στην Ηλιούπολη με καταγωγή της οικογένειάς μου από την Αθήνα (Κουκάκι), Ζάκυνθο, Αρκαδία και Δράμα. Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου με άδεια Λογιστή Β΄ Τάξης.

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Χρηματοοικονομική και Τραπεζική» του  Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Παράλληλα με τις σπουδές μου εργάστηκα στην εστίαση στην Ελλάδα και στην Κύπρο και σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην Κω. Εργάστηκα σε λογιστικό γραφείο και ως συμβασιούχος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και στο ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ) Ηλιούπολης. Έχω επίσης εργαστεί σε διαφημιστικά για την τηλεόραση και έχω συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά σε μεγάλο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.

Από τα μαθητικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και ήμουν μέλος των Ακαδημιών του Γ.Σ.Η. στο βόλεϋ και στο χάντμπωλ. Σήμερα είμαι ενεργό μέλος του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλιούπολης (Α.Ο.Α.Η.) με συμμετοχή σε εσωτερικά πρωταθλήματα και επίσης ενεργό μέλος του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ηλιούπολης (Ο.Α.Μ.Η.) με αγωνιστικό δελτίο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ έχοντας συμμετάσχει σε τουρνουά της Ομοσπονδίας.  

Είμαι μέλος της συνδικαλιστικής παράταξης «Προοδευτικοί Οικονομολόγοι» και το 2019 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης για το Οικονομικό Επιμελητήριο. Το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 εκλέχτηκα εκπρόσωπος των μεταπτυχιακών φοιτητών στη Σύγκλητο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Είμαι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Ανώτατης Εκπαίδευσης. 

Έχω δημοσιεύσει άρθρα με οικονομικό και κοινωνικό περιεχόμενο σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Ως νέα οικονομολόγος σκοπός μου είναι να υπάρξει αποτελεσματική στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στην επιχειρηματικότητα των νέων και ιδιαίτερα των γυναικών.